Setari Cookie-uri

Reintinereste-ti tenul dupa expunerea la soare

Bronzul din timpul verii ne face sa aratam mai bine si sa fim mai atragatoare, insa efectele negative ale soarelui asupra noastra nu sunt de neglijat: aparitia timpurie a ridurilor, a petelor si deshidratarea puternica a pielii.

Comunicat de presa

Bronzul din timpul verii ne face sa aratam mai bine si sa fim mai atragatoare, insa efectele negative ale soarelui asupra noastra nu sunt de neglijat: aparitia timpurie a ridurilor, a petelor si deshidratarea puternica a pielii.

Insa te poti bucura linistita de soare pana la sfarsitul verii, pentru ca Noblezza Beauty Lounge are solutia ideala pentru refacerea pielii dupa soare: tratamentul Sun Recovery.

Tratamentul propus de specialistii de la atelierul Noblezza Beauty Lounge este special conceput pentru tenul agresat de soare, vant sau apa sarata si presupune o sedinta de radiofrecventa + masca de aur sau masca de colagen.

Radiofrecventa este singura metoda care stimuleaza refacerea din interior a structurilor de colagen si reda elasticitatea pielii.

Procedura presupune trecerea curentilor de radiofrecventa prin tesuturi, efectul fiind o usoara incalzire a tesuturilor care nu prezinta raspuns electrochimic. Efectul este numit efect in profunzime. Radiofrecventa nu produce durere si nu afecteaza musculatura.

Senzatia creata de procedura este de caldura locala si, in acelasi timp, de usoara relaxare. Sedinta dureaza aproximativ 45 de minute.
Rezultatul: hidratare, luminozitate si lifting instant pentru tenul tau.

Masca cu colagen potenteaza efectele radiofrecventei, prin aportul suplimentar de colagen.
Se aplica colagen pe ten, dupa sedinta de radiofrecventa, si se lasa sa actioneze 30 de minute. Rezultatul: o piele curata si vizibil intinerita, datorita efectului de lifting instant.

Masca cu aur hidrateaza, detoxifica si lupta impotriva radicalilor liberi, raspunzatori de imbatranirea pielii. Contine pulbere de aur, vitamina C- un puternic antioxidant, vitamina A si E cu rol de reglare a elasticitatii pielii, elastina, colagen marin care atenueaza ridurile si confera pielii fermitate si stimuleaza regenerarea celulara.

Se aplica masca cu pulbere de aur pe tenul refacut prin radiofrecventa si se lasa sa actioneze 30 minute. Rezultatul? Efect puternic antirid si antioxidant.

Asadar, nu renunta la razele soarelui care iti ofera un bronz superb! Tot ce trebuie sa faci dupa sejurul petrecut la mare este sa vii la Noblezza Beauty Lounge pentru a-ti reface pielea prin tratamentul Sun Recovery.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 August 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.