Best Of ShortsUP in Vama Veche

Best Of ShortsUP in Vama Veche

Vineri, 12 august, de la 21.00, spectatorii care se vor afla in Vama Veche vor avea parte de o proiectie best of cu scurtmetraje oferita de ShortsUP.

Comunicat de presa

Vineri, 12 august, de la 21.00, spectatorii care se vor afla in Vama Veche vor avea parte de o proiectie best of cu scurtmetraje oferita de ShortsUP. Peste doua ore cu filmele care au starnit cele mai multe aplauze la evenimentele din capitala in 2010 - 2011 vor alcatui programul “Pe Val”. Proiectia are loc pe plaja Expirat, iar intrarea este libera.

Au fost, pe rand, premiate la Oscar, BAFTA, Cannes sau Berlin. Scurtmetrajele care “au facut valuri” la marile competitii de film ale lumii prind viata inca o data pe nisipul Marii Negre, sub clar de luna. In programul serii ShortsUP va fi inclus ”Zeul iubirii” (SUA, 2010, r. Luke Matheny) castigatorul de anul acesta la Oscar, filmul “Unde este Kim Basinger?” (Franta-Argentina, 2009, r. Edouard Deluc), cu o nominalizare Cesar in palmares sau “Tango argentinian” (Belgia, 2006, r. Guy Thys), castigator al premiului publicului la Clermont-Ferrand. Acestea si alte filme de scurtmetraj exceptionale vor incheia sezonul ShortsUP de anul acesta. Proiectul intra apoi in vacanta pana in luna octombrie, cand va reincepe seria de proiectii lunare.

In 2011, ShortsUP a continuat sa proiecteze si sa promoveze unele dintre cele mai valoroase filme scurte ale lumii. A organizat, lunar, evenimente de amploare, in spatii diferite si cu idei care au legat scurtmetrajul de alte forme de arta contemporana: “Metamorfoze” a avut loc la Opera Nationala Bucuresti, “Pacate Capitale” in spatiul underground al Atelierului de Productie, “ShortsUP Hall of Fame” la Sala Radio, iar “Noaptea Lunga a Filmelor Scurte” la Muzeul National de Arta Contemporana. In ciuda explorarii unor spatii diverse si inedite, toate evenimentele ShortsUP au in comun atat filmele scurte si bune, multe dintre ele in premiera pe tara, cat si o atmosfera multi-culturala si efervescenta.

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri