Setari Cookie-uri

Peroni Nastro Azzurro anunta echipajul castigator al celei mai cool experiente italiene a verii!

Timp de trei luni, iubitorii stilului de viata italian au descoperit alaturi de Peroni Nastro Azzurro, berea super-premium italiana numarul unu in lume, cum se traieste cu adevarat o vara italiana - L’Estate Peroni!

Au deprins pasiunea pentru sailing de la adevarati capitani de barci, au aflat care este istoria acestui sport elegant, au descoperit cele mai frumoase destinatii de vizitat cu yacht-ul si au invatat ce inseamna stilul marinaresc original devenind la randul lor Capitani de vas in campania Peroni Yacht Week!

Dupa ce toti concurentii s-au pregatit virtual pentru calatorie pe site-ul www.peroniitaly.ro, a venit timpul ca cel mai iscusit Capitan de yacht sa isi pregateasca cu adevarat echipajul si barca pentru cel mai exclusivist eveniment anual dedicat pasionatilor de sailing, ce va avea loc in perioada 20-27 august pe Marea Mediterana: Yacht Week.

Castigatorul marelui premiu este de fapt... o castigatoare: Teodora Saguna, din Bucuresti! Desi pasiunea pentru sailing si bere este si ramane in primul rand o caracteristica a barbatilor, desi peste 80% dintre echipajele inscrise in concursul Peroni aveau drept capitani barbati, Teodora a fost norocoasa castigatoare! Ea va pleca in cea mai exclusivista experienta de sailing a verii impreuna cu 7 prieteni, cu care va petrece timp de o saptamana in cel mai pur stil italian!

La Yacht Week isi dau intalnire an de an, inca din 2006, sute de catamarane, veliere si barci simple de pescuit din toata lumea. O super experienta de sailing, completata de petreceri, muzica celor mai buni DJ si mult entertainment sunt ingredientele pentru cea mai tare saptamana a sezonului. Totul culmineaza cu regatta din ultima zi, pentru care fiecare echipaj isi alege un costum cat mai creativ si participa la marea intrecere a barcilor.

Pentru a face fata cu brio distractiei, echipajul Teodorei va avea la dispozitie yachtul Peroni Nastro Azzurro, un model Hanse 540, ambarcatiune de lux de 16 metri lungime cu 4 cabine, 4 bai si 9 paturi, la care se adauga un skipper ce ii va duce la cele mai tari petreceri din porturile Mediteranei. Teodora si prietenii si-au numit barca „La Dolce Vita” si pentru Regatta de final se vor costuma in... gangsteri.

Experienta echipajului Peroni va putea fi vazuta pe site-ul www.peroniitaly.ro, unde petrecaretii vor avea grija sa ne arate cum se traieste “la dolce vita italiana” cu cat mai multe poze de vacanta.

Celorlalti iubitori ai sailingului, care cu siguranta se simt acum mult mai inspirati pentru o calatorie cu propria barca, Peroni Nastro Azzurro le ureaza „Vacanta placuta” si vant din pupa!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 August 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.