Setari Cookie-uri

Brandul de imbracaminte Dimensione Danza vine in Romania!

Incepand cu luna septembrie a acestui an, brandul italienesc de imbracaminte Dimensione Danza va deschide primul magazin din Romania in Baneasa Shopping City.

City of Fun te poarta intr-o lume distractiva in care tinutele lejere si colorate te definesc si iti exprima personalitatea.

Free Time here we Go mereu in cautare de lucruri noi alaturi de prietene cu care sa te joci, hainele acestei linii te fac sa-ti exprimi creativitatea.

School Play Time – este linia relaxata pentru adolescente, ce determina o stare de libertate si energie atat in timpul orelor de scoala cat si in recreatie.

Active Girls - se adreseaza momentelor de dupa scoala, atunci cand sala de sport devine un loc de joaca si relaxare unde nu te poti plictisi niciodata.

Colectia It's Baby Time pentru fetitele care descopera universul culorilor si al texturilor, combina in cel mai traznit mod hainute si accesorii, starnind amuzamentul parintilor.

In Romania, Dimensione Danza lanseaza in septembrie primul magazin, cu acelasi concept unic: noile culori si noul mobilier respectiv stilul proaspat si indraznet, exprima evolutia brandului catre conceptul “your dimension/dimensiunea ta”, acea lume intima si personala a fiecarei femei, a stilulului de viata, a activitatilor zilnice, intereselor si pasiunilor ei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 August 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.