Setari Cookie-uri

Un aspirator cu o cauza nobila

Datul cu aspiratorul iti ofera acum mai multe recompense. Alegand un aspirator din noua gama Electrolux Green nu vei avea doar podele sclipitoare, ci si o lume mai curata - cu fiecare aspirat.

Clientii Electrolux ne vor sustine printr-o donatie substantiala. Veniturile obtinute din vanzari se vor indrepta catre activitatile de cercetare si catre cele educational-stiintifice. Odata cu descoperirile cu privire la poluarea cu plastic a celor 5 curenti subtropicali, planificam o serie de turrnee educationale pentru a implica noi publicuri in gasirea unor solutii practice de gestionare a deseurilor din plastic, atat in gospodarie, la locul de munca, cat si in comunitate. Aceasta este cea mai eficienta solutie si singura care poate genera efecte pe termen lung pentru problema materialelor plastice din ocean. Suntem bucurosi sa avem alaturi un partener dedicat cum este Electrolux, o companie care a realizat ca reprezinta in acelasi timp parte din problema si parte din solutie”, afirma Anna Cummins, co-fondator al 5Gyres.

„Se spune ca masina pe care o conduci te reprezinta. In acelasi mod, si aparatul cu care aspiri este reprezentativ pentru cine esti de fapt. Comparativ cu un aspirator obisnuit, pentru productia unui aspirator din gama Green sunt folositi cu doi litri de petrol neprelucrat mai putin si cu 90% mai putina energie. In plus, alegand un aspirator Green, faci o donatie importanta pentru cercetarile cu privire la efectele plasticului asupra mediului marin”, sustine Cecilia Nord, Vicepresedinte Floor Care Environmental and Sustainability Affairs, Electrolux.

Despre Algalita si 5 Gyres

Charles Moore, care in 1997 a descoperit gigantica bucata formata din deseuri de plastic din curentul Pacificului de Nord, a creat Fundatia de Cercetari Marine Algalita in 1994. A intelege ce fel de plastic ajunge in oceane, care tip este cel mai periculos si unde ajunge plasticul, este important pentru gasirea unor masuri eficiente de stopare a poluarii cu plastic a apelor. 5 Gyres este o organizatie de cercetare dedicata reducerii si prevenirii poluarii cu plastic a oceanelor lumii. Bloggerii si jurnalistii care doresc sa sustina cauza organizatiei sau sa-si invite cititorii sa faca acest lucru, pot accesa urmatoarele linkuri: https://www.algalita.org/donate/other-donations.html si https://5gyres.org/get_involved/donate
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 August 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.