Setari Cookie-uri

Comunitatea Avon Connects: Un an de prietenie, un an de conexiuni

Stim ca prietenia adevarata nu dureaza doar un an. Comunitatea pentru femei Avon Connects a implinit pe 20 august 365 de zile de prietenii legate online intre cei peste 60.000 de membri ai sai.

Acum un an, Avon lansa Connects ca pe o retea de socializare ‘mutata’ din realitate in...internet. De ce am facut asta, ne-ati intreba, cand deja exista atatea alte retele sociale?

Ei bine, ne-am gandit ca Reprezentantii Avon si cei care ne plac produsele si campaniile sociale se cunosc indirect de mult timp. Noi le-am dat ocazia sa interactioneze zilnic cu toti cei care fac de 14 ani Avon din pasiune. Si ne-am gandit sa le oferim un mediu propice si protejat, care interactioneaza si cu retelele sociale existente in Romania, in care sa se (re)descopere si sa isi promoveze ideile, pasiunile.

Totodata, Avon Connects este parte din lungul sir al inovatiilor in on-line la care Avon contribuie in mod constant in ultimii 3 ani. Am inceput anul cu locul 2 la Ro Blog Fest pentru cel mai bun blog de companie si am continuat intrand direct pe locul 5 in Top Social Brands, intre branduri perstigioase cu investitii consistente in on-line.

De un an le scriem continut despre cate in luna si in stele, ii ajutam sa devina ceea ce isi doresc, le suntem alaturi in toate momentele de bucurie pe care vor sa le impartaseasca, ii ajutam sa fie mai multumiti de viata. De un an suntem cei mai buni prieteni. De un an ne bucuram in fiecare dimineata sa ne bem online cafeaua impreuna si sa punem tara la cale. Si nu, nu ne dam intalnire online doar ca sa vindem cosmetice. Stau marturie cele peste 110.000 de discutii si cele aproape 2.000 de articole pe teme propuse chiar de membri.

Vei vedea cand vei decide sa ni te alaturi pe Avon Connects, unde te asteptam cu mare drag!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.