Setari Cookie-uri

Intim Protect de la Eucerin - pentru igiena delicata a zonei intime

Zona intima a femeii este extrem de sensibila si difera de celelalte parti ale corpului - 75% dintre femei sufera cel putin odata in viata de micoza vaginala.

Comunicat de presa

Zona intima a femeii este extrem de sensibila si difera de celelalte parti ale corpului - 75% dintre femei sufera cel putin odata in viata de micoza vaginala. Clorul din apa de la piscina si chiar transpiratia cauzata de sedintele de sala pot afecta pH-ul zonei intime, ducand la simptome neplacute. Terapia cu antibiotice duce la scaderea imunitatii naturale a zonei intime iar fluctuatiile hormonale, datorate perioadei de crestere, sarcinii sau menopauzei, pot schimba pH-ul acestei zone, atat de sensibile.

Din aceste motive, zona intima feminina are nevoie de ingrijire zilnica si de protectie speciala, cu produse de curatare care nu contin sapun si care pastreaza pH-ul natural al pielii. Eucerin iti propune Intim-Protect Cleansing Lotion, o lotiune delicata care nu include sapun, creata special pentru protectia si sanatatea zonei intime si adaptata la valoarea normala a pH-ului pielii.

Eucerin Intim-Protect este extrem de delicata cu zona ta intima datorita ingredientelor naturale si iti ofera ingrijirea completa si prospetimea de care ai nevoie, in fiecare zi, pentru ca nu contine substante alcaline si coloranti. Aceasta respecta nevoile zonei intime, oferind o curatare blanda datorita acidului lactic si uleiului de bisabol, ambele cu proprietati calmante. Acidul lactic reprezinta o componenta naturala antibacteriana a zonei intime care asigura un nivel constant al pH-ului, prevenind astfel iritatiile, in timp ce uleiul de bisabol, extras din musetel, ii confera proprietati anti-inflamatorii, facand acest produs placut si delicat cu zona intima.

Testat clinic de catre ginecologi si dermatologi, Eucerin Intim-Protect este recomandat atat pentru igiena zilnica dar si in cazul tratamentelor ginecologice sau in perioadele in care iei antibiotice si sistemul tau imunitar este extrem de slabit, reducand posibilitatea aparitiei iritatiilor.

Cateva sfaturi pentru ingrijirea ta zilnica
Foloseste doar apa si produse de curatare delicate
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.