Setari Cookie-uri

Revigoreaza-ti tenul dupa expunerea la soare!

Ai grija ca pielea ta sa ramana la fel de sexi si dupa ce bronzul de vara se estompeaza. Mai mult ca oricand, tenul tau are nevoie de revigorare si tratament antirid. Incearca PULPE VITAMINEE de la Caudalie.

Produsele Caudelie nu contin parabeni, fenoxietanol, uleiuri minerale si coloranti artificiali. Se folosesc cele mai naturale formule posibile, astfel incat sa ai parte de o textura extrem de senzuala si un parfum subtil. Produsele sunt testate clinic si nu sunt testate pe animale.

Lantul de farmacii Centrofarm este unic importator si distribuitor al produselor Caudelie in Romania.

1. CREMA SI FLUID ANTIRID PULPE VITAMINEE

Bogate in anti-oxidanti, aceste formule energizeaza pielea uscata si reduc efectele agresiunii factorilor de mediu (poluare, stress, soare). Ridurile devin mai netede in mod vizibil si tenul tau straluceste. Principalele ingrediente: polifenoli anti-oxidanti din samburi de struguri, biovector din plante anti-rid, ghimbir energizant, ginseng, echinaceea si laptisor de matca, feriga cu efect de lifting.

Fluid antirid pentru ten normal si mixt. Pret de consumator recomandat: 146.99 lei

Crema antirid mixt sau ten normal si uscat. Pret de consumator recomandat: 143.99 lei

2. CONCENTRAT RENEGERANT PULPE VITAMINEE

Acest tratament de inviorare este obtinut 100% din plante. Uleiurile esentiale puternice readuc in forma tenul obosit si diminueaza primele semne ale imbatranirii. Principalele ingrediente: ulei hranitor din samburi de struguri, trandafir moscat regenerator, uleiuri esentiale revitalizante de neroli si petit grain.

Pret de consumator recomandat: 112.99 lei

3. CREMA PENTRU OCHI SI BUZE PULPE VITAMINEE

Acest gel-crema de inalta performanta actioneaza ca anti-oxidant reducand pungile, cearcanele si ridurile. Fara aroma. Testat oftalmologic.

Principalele ingrediente: polifenoli anti-oxidanti din samburi de struguri, tetrapeptide antirid si ceramide 3, castan salbatic si lemn dulce cu efect anti-cearcane, hamamelis cu efect impotriva pungilor.

Pret de consumator recomandat: 112.99 lei
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 August 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.