Setari Cookie-uri

Anca Poterasu Gallery duce Romania la Preview Berlin-The Emerging Art Fair 2011!

Romania se va afla anul acesta la cea de-a sasea participare la targul de arta Preview Berlin, unul dintre cele mai importante evenimente artistice din Europa, dedicat promovarii galeriilor si artistilor tineri.

Lea Rasovsky va expune o serie de desene din proiectul “Mentors”. La doar 25 de ani, Lea a expus la Galeria Anaid (RO), la Alert Studio (RO), Atelier 35 (RO) , LC Foundation( RO), Alert Studio, Little Yellow Studio (RO) si a participat la cea de-a XIII-a editie a Bienalei Tinerilor Artisti din Europa si zona Mediterana, in Italia.

Dan Raul Pintea va participa cu instalatia “Mindstream”. A avut pana acum mai multe participari la bienale si festivaluri internationale precum Festivalul International de Arta Grafica din Cluj sau Bienala Internationala de Gravura din Cinquieme, (BEL), “Zacusca Urban Arts”. A expus la Galeria Ivan instalatia “Habitat/reconstructia unei camere de lucru”, curator Stefan Tiron, la Galeria 26 , curator Adrian Bojenoiu. O alta contributie importanta a avut-o in proiectul “The Book of George, Compendium of Romanian Comic Art”, 2011.

Anul acesta, Preview Berlin va gazdui 58 de expozanti din 14 tari si va expune un total de peste 200 de lucrari. Anul trecut, targul a stabilit si un record al numarului de vizitatori, care a depasit 12 000 in doar doua zile.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.