Setari Cookie-uri

Nivea Pure Effect - ingrijire profunda si delicata pentru un ten curat si mat

La un moment dat sau altul, cei mai multi dintre noi suntem afectati de impuritatile tenului. Conform European Women’s Beauty Care Survey derulat in anul 2008, peste 40% dintre femeile cu varste cuprinse intre 15 si 24 de ani se confrunta cu puncte negre si pete ale tenului.

Comunicat de presa

La un moment dat sau altul, cei mai multi dintre noi suntem afectati de impuritatile tenului. Conform European Women’s Beauty Care Survey derulat in anul 2008, peste 40% dintre femeile cu varste cuprinse intre 15 si 24 de ani se confrunta cu puncte negre si pete ale tenului. Dermatologii au o explicatie incredibil de simpla pentru aceste cifre: jumatate dintre problemele tenului nu sunt cauzate de „destin”, ci de o ingrijire sau curatare incorecta. Chiar daca unii dintre noi suntem mai predispusi decat ceilalti la pete ale tenului si la puncte negre, problema poate fi controlata prin folosirea produselor potrivite si aplicarea lor corecta.

Gama NIVEA VISAGE Young s-a relansat sub numele NIVEA VISAGE Pure Effect, aceasta incluzand cinci produse pentru tratamentul problemelor specifice ale tenului tanar, mixt sau gras, de la pori inchisi, ten lucios predispus la acnee si pana la cosuri si puncte negre. NIVEA VISAGE Pure Effect este o gama eficienta de produse care contin extract de magnolie pentru a debloca porii astupati, a elimina impuritatile si a preveni reaparitia problemelor tenului, oferindu-i o rutina completa de ingrijire. Acest ingredient mentine echilibrul natural al pielii si ii furnizeaza hidratarea de care are nevoie. Astfel, intr-un timp foarte scurt, aspectul tenului este imbunatatit in mod vizibil. Compatibilitatea si eficienta acestei game au fost confirmate dermatologic.

Expertul NIVEA in cercetare si dezvoltare produse, Dr. Neuhoff explica: „Extractul de la coaja plantei Magnolia officinalis are proprietati anti-bacteriene si calmante. Extractul contine o concentratie ridicata de magnolol si honokiol, care lupta eficient impotriva bacteriilor ce cauzeaza petele. Rezultatele sunt impresionante: dupa aplicarea gamei noastre PURE EFFECT, 90% dintre bacterii nu au mai fost detectabile. In plus, coaja magnoliei actioneaza ca un antioxidant si reduce radicalii liberi”.

Dr. Claudia Teodorescu, Expert Dermatolog NIVEA, considera ca „etapa de curatare reprezinta cel mai important pas in obtinerea unui ten curat si improspatat, mai ales la tineri in cazul carora glandele sebacee sunt in plina activitate” si recomanda cele patru produse de curatare a tenului din gama NIVEA VISAGE Pure Effect: noul NIVEA VISAGE Pure Effect All-in-1 Extra Deep Facial Cleansing (pret: 18,8 RON), noul NIVEA VISAGE Pure Effect Thermo Daily Deep Cleanser (pret: 18,8 RON), lotiunea tonica purifianta NIVEA VISAGE Pure Effect STAY CLEAR (pret: 18,8 RON) si scrubul pentru curatare zilnica NIVEA VISAGE Pure Effect CLEAN DEEPER (pret: 18,8 RON).
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.