Culoarea toamnei in paharul cu vin Halewood

Culoarea toamnei in paharul cu vin Halewood
Kudika
29 August 2011

Parfumul si aroma strugurilor de toamna dau nastere bauturii lui Bacchus si creeaza o atmosfera care imbie la savurarea vinurilor de cea mai buna calitate. Nimic nu se potriveste mai bine acestei luni decat un vin elegant si rafinat.

Comunicat de presa

Parfumul si aroma strugurilor de toamna dau nastere bauturii lui Bacchus si creeaza o atmosfera care imbie la savurarea vinurilor de cea mai buna calitate. Nimic nu se potriveste mai bine acestei luni decat un vin elegant si rafinat. Cramele Halewood, Furnizorul Oficial al Casei Regale a Romaniei, recomanda Prahova Valley Special Reserve Feteasca Neagra si Prahova Valley Special Reserve Pinot Noir, doua soiuri ce ofera o parte din savoarea lunii septembrie si din puterea magica a vinului.

Pravoha Valley - Special Reserve Feteasca Neagra

Prahova Valley Special Reserve Feteasca Neagra este un vin demisec, cu taninuri fine rezultate din maturarea in baricuri timp de minim 12 luni. Intens colorat, de un rosu rubiniu cu nuante caramizii, aceasta Feteasca Neagra este un vin complex, cu note de mirodenii si paine proaspat coapta, completate de arome intense de prune afumate si vanilie, dobandite prin maturarea in baric. Este un partener perfect pentru paste, mancaruri din carne rosie si branzeturi fine.

Pravoha Valley - Special Reserve Pinot Noir

De culoarea rubinului si cu o finete si catifelare proprie soiului, Pravoha Valley - Special Reserve Pinot Noir este un vin demisec rafinat, bine echilibrat, cu o aciditate imbinata armonios cu tanini fini proveniti din maturarea in baricuri minim 12 luni. Vinul prezinta o tipicitate remarcabila, cu arome de violete, afine coapte si mure, completate cu note ce amintesc de mirodenii si tigari de foi. Se serveste cu preparate din carne alba sau rosie, branzeturi rafinate sau paste.

Ambele vinuri pot fi achizitionate si online, accesand www.winery-outlet.com, dar si din magazinele Halewood - The Winery Outlet (Bucuresti, Ploiesti, DN1 Breza-Nistoresti, Sinaia, Azuga, Brasov, Targoviste, Urlati si Campulung).

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri