Rexona rasplateste fidelitatea calatorilor cu mijloacele de transport in comun si in luna august

Datorita succesului avut in luna iulie, campania "Rexona iti rasplateste fidelitatea", destinata calatorilor care circula cu mijloacele de transport in comun, continua si in perioada august-septembrie in alte 8 orase ale tarii.

Comunicat de presa

Datorita succesului avut in luna iulie, campania "Rexona iti rasplateste fidelitatea", destinata calatorilor care circula cu mijloacele de transport in comun, continua si in perioada august-septembrie in alte 8 orase ale tarii. Realizata in parteneriat cu companiile de transport public din localitati precum Bucuresti, Craiova, Ploiesti, Galati, Braila, Bacau, Suceava si Piatra Neamt, campania „Rexona iti rasplateste fidelitatea” are ca scop recompensarea calatorilor care adopta un comportament civic corect si isi achizitioneaza bilet, abonament sau reincarca abonamentul de calatorie in perioada 22 august – 23 septembrie 2011.

Campania „Rexona iti rasplateste fidelitatea” vine in sprijinul persoanelor care folosesc mijloacele de transport in comun pentru deplasarile lor zilnice si achizitioneaza bilet, abonament sau reincarca abonamentul prin intermediul cardului Activ (RATB) in perioada 22 august - 23 septembrie, de luni pana vineri, in intervalul orar 16.00-17.00. Astfel, la fiecare tranzactie efectuata in acest interval, calatorii vor primi un antiperspirant roll on Rexona Aloe Vera sau Rexona Crystal Clear Pure direct de la personalul ghiseelor intrate in campanie.

In plus, pe parcursul intregii zile, calatorii vor primi materiale informative Rexona si vor avea ocazia sa se convinga de eficienta deodorantului antiperspirant folosit prin intermediului testerului antiperspirant oferit la fiecare bilet sau abonament cumparat.

Prima editie a campaniei „Rexona iti rasplateste fidelitatea” a avut loc in luna iulie impreuna cu regiile de transport public local din Bucuresti, Arad, Cluj, Oradea, Timisoara, Sibiu, Iasi si s-a bucurat de succes in randul calatorilor.

Avand o formula noua si un ambalaj modern, noua gama de antiperspirante Rexona ofera 48 de ore de protectie activa impotriva transpiratiei si a mirosului neplacut. Noua formula Rexona beneficiaza de tehnologia Motion Sense™ System, special dezvoltata pentru a raspunde in mod natural la miscarile corpului.

Ghiseele intrate in partea a doua a campaniei Rexona iti rasplateste fidelitatea sunt urmatoarele:
Bucuresti - RATB: Aeroport Baneasa, Maica Domnului, Metrou Muncii, Uverturii, Titan, Dristor, Crangasi Metrou, Eroilor, Brasov-Moghioros, Victoriei

Retail jobs

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri