Concert Yanni: reguli acces spectatori

Concert Yanni: reguli acces spectatori
Kudika
13 Septembrie 2011

Dupa indelungi asteptari, a sosit momentul unui alt concert memorabil organizat de Agentia Vreau Bilet si Asociatia Culturala Maria Domina. Miercuri, 14 septembrie Yanni va concerta pentru prima data in Romania, la Zone Arena incepand cu ora 20:00, moment ce va marca si debutul turneului european “Truth of Touch”.

Comunicat de presa

Dupa indelungi asteptari, a sosit momentul unui alt concert memorabil organizat de Agentia Vreau Bilet si Asociatia Culturala Maria Domina. Miercuri, 14 septembrie Yanni va concerta pentru prima data in Romania, la Zone Arena incepand cu ora 20:00, moment ce va marca si debutul turneului european “Truth of Touch”.

Pregatirile pentru acest concert au intrat in linie dreapta. Artistii sustin repetitii zilnice in conditii de maxima securitate, iar organizatorii doresc a le comunica tuturor celor ce vor fi prezenti urmatoarele aspecte legate de accesul in arena.

Astfel, pentru a ocuparea locurilor in timp util, toti participantii la eveniment sunt rugati sa vina la intrarea Zone Arena, din strada str. Barbu Vacarescu nr. 313-321, incepand cu ora 18:00, concertul urmand a incepe la ora 20:10. De asemenea, toti spectatorii sunt rugati sa incerce pe cat posibil sa se deplaseze cu mijloacele de transport in comun, sau in cazul in care vor veni cu autoturismul personal sa nu parcheze in apropierea locatiei pentru a nu crea blocaje in traficul rutier.

In situatia in care conditiile meteorologice vor fi nefavorabile, organizatorii vor asigura pelerine de ploaie tuturor celor prezenti. Prin urmare, este interzis accesul in arena cu umbrele.

Concertul Yanni – “Truth of touch” se anunta a fi o reala demonstratie de pasiune si talent innascut pentru muzica, dar si o explozie de energie pozitiva transmisa celor prezenti. Melodii celebre precum “ Rainmaker”, “Storm” sau “For all seasons” sunt doar cateva dintre momentele unice promise de artist. Biletele pot fi achizitionate la preturi variate, in functie de categoria de loc din reteaua Vreau Bilet – Unirea Shopping Center et.2, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, sau din magazinele Music Box ( Str. Matei Basarab, nr 16 - langa OMV Calea Calarasilor si - Soseaua Pipera nr. 2. In ziua evenimentului biletele vor putea fi achizitionate de la casa de bilete a locatiei.

Stilul sau muzical este frecvent descris ca fiind “new age”, desi el prefera termenul de “contemporan instrumental”. Yanni este unul dintre putinii artisti din vest carora li s-a ingaduit sa sustina un concert la Taj Mahal. Dupa India, in anul 1997 Yanni a fost singurul artist care a cucerit cu muzica sa Orasul Interzis din China unde a susinut un concert in fata unui numar impresionant de spectatori. In urma acestor doua experiente muzicale a rezultat “Tribute” care a fost lansat, in acelasi an, in 1997. Muzica lui a fost folosita si la Super Bowl, World Wide de Sport, US Open, Tour de France, Campionatele Mondiale de patinaj, Jocurile Olimpice, dar si de ABC News. Yiannis Hrysomallis a obtinut nominalizari la Premiile Grammy pentru albumul “Dare to Dream” in 1992, iar in 1993 – pentru “In My Time”. Urmeaza “Yanni Live at the Acropolis” primul material video al artistului, al carui succes extraordinar l-a surprins pana si pe acesta. Concertul filmat la Acropolis a fost transmis pe posturile de televiziune din 65 de tari avand peste un miliard de telespectatori la nivel mondial.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri