Bijuteriile Pandora sunt pe placul vedetelor din Romania!

Bijuteriile Pandora sunt pe placul vedetelor din Romania!
Kudika
19 Septembrie 2011

Inainte de lansarea oficiala a primului magazin PANDORA din Romania, vedetele si presa au petrecut o seara speciala in incinta AFI Cotroceni.

Comunicat de presa

Inainte de lansarea oficiala a primului magazin PANDORA din Romania, vedetele si presa au petrecut o seara speciala in incinta AFI Cotroceni. La inaugurarea din 15 septembrie, au fost prezenti peste 80 de invitati, care au intrat in universal PANDORA alaturi de invitatii speciali Andreea Berecleanu, ambasadoarea brandului Pandora si Michael Sternberg, Ambasadorul Danemarcei in Romania.

De asemenea, VIP-uri precum: Maia Morgenstern, Catalina Grama (Jojo), Andreea Ibacka Patrascu, Diana Dumitrescu, Dana Rogoz, Roxana Ionescu, Dana Sota, Mihaela Nicola, Mirela Vescan au admirat bijuteriile si au primit sfaturi de la consilierii PANDORA.

Dupa speech-urile din deschidere, a urmat momentul de taiere a panglicii de catre Andreea Berecleanu, Ambasadorul Danemarcei si Lucian Adochitei, reprezentantul PANDORA in Romania. Seara a continuat cu un moment muzical live oferit de Mara & Kult Studio.

In week-end-ul (17-18 sept) s-a deschis oficial magazinul, clientii beneficiind de o promotie speciala.

Din 1982, de cand a fost infiintata, PANDORA a creat bijuterii durabile, de calitate premium, care semnifica nu numai obiecte de infrumusetare, ci si o reamintire pentru femeile din toata lumea ca viata este un sir de momente frumoase si memorabile pe care trebuie sa le pastreze cat mai aproape de suflet. Un alt punct forte al brandului PANDORA il reprezinta posibilitatea de personalizare a modelelor. Clientul isi poate alege propria combinatie de pietre si talismane, a carora insiruire sa fie un cod numai de acesta stiut, pentru stari si amintiri din viata sa.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri