Setari Cookie-uri

Cosmetic Plant isi largeste gama produselor pe baza de coenzima Q10 si ceai verde

Conceputa pe baza de ingrediente naturale si avand ca si elemente de baza coenzima Q10 si extractul de ceai verde, gama de ingrijire a pielii de la Cosmetic Plant vine in ajutorul oricarei femei ce vrea sa se mentina frumoasa, sa aiba o piele sanatoasa si delicata.

Crema anti-imbatranire pentru maini cu coenzima Q10 si extract de ceai verde, 100 ml. Prin formula sa special creata, crema protejeaza si hraneste pielea mainilor, aceasta devenind mai ferma si mai catifelata. Complexul bio-activ format din coenzima Q10, extract de ceai verde, uleiuri vegetale de samburi de struguri si germeni de grau, unt de cacao si vitamina E, incetineste procesul de imbatranire a pielii, o regenereaza si ii reda elasticitatea.

Produsele se gasesc in magazine naturiste, farmacii independente si retelele dm drogerie markt si Profi.

"Avem incredere ca cele trei produse cu care imbogatim gama Q10 si ceai verde vor fi mai mult decat binevenite in ritualul de ingrijire al consumatoarelor Cosmetic Plant. Aceasta gama a avut mereu parte de aprecieri pozitive”, a declarat doamna Suzana Laszlo, Directorul General al firmei clujene.

Preturile recomandate:
Lapte demachiant: 12.5 lei
Lotiune tonica: 12 lei
Crema maini: 9.2 lei

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.