Setari Cookie-uri

Cel mai rapid pianist in concert la Bucuresti: Havasi - Symphonic Red Concert Show!

Havasi, cel mai rapid pianist al lumii, se va afla toamna aceasta pentru prima data la Bucuresti in cadrul unui spectacol grandios - Symphonic Red Concert Show!

Show-ul este aclamat de public, artisti si critici deopotriva: “Sypmphonic Red reuseste sa te cucereasca din primul moment fara a te pierde pentru nici macar o secunda. Are o forta nebanuita care te face efectiv sa plutesti! Este o experienta ametitoare!” (Géza Hajnal), “Realitatea a depasit orice imaginatie! Muzica lui Havasi reuseste sa inspire armonie perfecta penduland intre extremitati: blanda dar salbatica in acelasi timp, proaspata dar matura, reala dar fantezista!” (Ágnes Hidasi), “The Symphonic Red Concert te lasa pur si simplu fara suflare! Exact asa cum este descris, show-ul acesta este o experienta unica, de neratat! ” (Adrienn Bauer).

Una dintre cele mai mari productii muzicale gazduite vreodata de scena Salii Palatului va putea fi vazuta pe 15 Noiembrie, biletele fiind disponibile incepand de joi, 28 iulie, in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau online, pe www.myticket.ro si vor avea preturi cuprinse intre 100 si 300 de lei.

Trailerul spectacolului poate fi vizualizat aici:



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.