Ultimul casting Schwarzkopf Elite Model Look Romania 2011!

Ultimul casting Schwarzkopf Elite Model Look Romania 2011!
Kudika
20 Septembrie 2011

Concursul international de modele “Schwarzkopf Elite Model Look Romania 2011”, organizat de agentia FACE2FACE MODEL MANAGEMENT, a ajuns la final!

Concursul international de modele “Schwarzkopf Elite Model Look Romania 2011”, organizat de agentia FACE2FACE MODEL MANAGEMENT, a ajuns la final!

Ultimul casting al celui mai prestigios concurs de modele din lume va avea loc in data de 23 septembrie 2011, incepand cu ora 12.00 in Bucuresti, si va fi gazduit de AFI Palace Cotroceni.

Organizatorii vor puncta frumusetea, inteligenta, spontaneitatea, stilul si personalitatea bine conturata a fiecarei candidate.

Pentru a putea participa la ultimul casting, concurentele trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: varsta cuprinsa intre 14 si 22 ani, inaltimea intre 1,72- 1,80 m si care cunosc cel putin o limba straina, experienta in modeling nefiind o conditie necesara.

La preselectie sunt asteptate tinere din toata tara, care isi doresc o cariera in modeling.

ELITE MODEL LOOK este concursul ce a descoperit si lansat incepand cu anul 1972 Top Modelele lumii: Cindy Crawford, Stephanie Seymour, Tatjana Patitz, CLAUDIA SCHIFFER si multe altele.

ELITE MODEL LOOK ofera tinerelor oportunitatea de a-si implini visul de a deveni top modele in cadrul celei mai importante retele de agentii de modele din lume!
In fiecare an, in peste 65 de tari, agentiile oficiale, atent alese de Elite World organizeaza selectii nationale in care iau parte peste 650.000 de participante. Finala internationala este considerata evenimentul anului, eveniment glamouros si de high fashion, atragand atentia intregii lumi precum si a presei internationale.

Finala nationala va avea loc in luna Octombrie in Bucuresti si va desemna reprezentanta Romaniei la finala modiala “ELITE MODEL LOOK” ce se va desfasura in SHANGHAI, CHINA finala dotata cu premii in valoare totala de peste 325,000 USD.

SCHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK ROMANIA 2011 este sustinut de: Schwarzkopf, Rowenta, Nestle Fitness, Il Passo.

Parteneri media: Radio 21, 1Music Channel, Zile si Nopti, www.comunicatedepresa.ro, www.studentie.ro, www.kudika.ro.

Agentia Face2Face Model Management este detinatoarea exclusiva a licentei ELITE MODEL LOOK (din 2006). Agentia Elite este nr. 1 in lume, reprezinta peste 750 de modele si inglobeaza 36 de agentii pe cele 5 continente.

www.elitemodellookromania.com

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: