Setari Cookie-uri

Blu Oktoberfest

Blu Oktoberfest, organizat de hotelul Radisson Blu din Bucuresti, isi asteapta oaspetii cu bere germana autentica, delicatese bavareze si exuberanta caracteristica festivalului berii

Blu Oktoberfest, organizat de hotelul Radisson Blu din Bucuresti, isi asteapta oaspetii cu bere germana autentica, delicatese bavareze si exuberanta caracteristica festivalului berii

Blu Oktoberfest la hotelul Radisson Blu din Bucuresti se desfasoara intre 19 si 24 septembrie

Hotelul Radisson Blu organizeaza pentru al treilea an consecutiv la Bucuresti festivalul berii, gastronomiei si traditiilor germane: Blu Oktoberfest.



Deschiderea editiei de anul acesta va avea loc luni, 19 septembrie, orele 18.00, in gradina interioara a hotelului Radisson Blu. Yilmaz Yildirimlar, director general al hotelului Radisson Blu din Bucuresti, va da cep primului butoi de bere, marcand oficial deschiderea Blu Oktoberfest.

Peste 2000 de oaspeti sunt asteptati la Blu Oktoberfest, incepand cu ora 18.00, pana sambata, 24 septembrie. Timp de 6 zile, la mese lungi de lemn, amplasate in corturi traditionale alb-albastru, vor fi servite specialitati bavareze si bere germana, asezonate cu acordurile vesele ale muzicii bavareze interpretate de formatia Tiroler Alpenkavaliere.

Special pentru acest eveniment au fost importati din Germania 3600 litri de bere Hofbräu, berea originala servita in cadrul Oktoberfest de la Műnchen. Conform traditiei, berea servita la Oktoberfest este special brasata pentru acest eveniment, fiind mai tare si mai acidulata decat cea obisnuita, ceea ce produce si ”gulerul” de spuma atat de apreciat. Berea se serveste in halbe de un litru, numite ”masskruge”. Berea va fi servita de fete imbracate in traditionala rochie “Dirndl”, purtata cu camasa alba si sort colorat.

Meniul-bufet bavarez poarta semnatura lui Bernd Kirsch, un german autentic, Executive Chef la hotelul Radisson Blu. Peste 4000 de cirnati traditionali si 1600 de kg de carne sunt folosite la prepararea a 35 de specialitati traditionale bavareze, printre care Bratwurst, Land Jäger, Pfaelzer Spiesbraten, Schweine Haxen, Knödeln, Spaetzle, Sauerkraut, Bretzel si specialitati de paine germana. Nu vor lipsi deserturile traditionale, cum ar fi deliciosul strudel de mere cu sos de vanilie si turta dulce.

Menu-ul costa 99 RON si include bufet deschis bavarez. Rezervarile pot fi facute la tel. 021 311 90 00.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Septembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.