Setari Cookie-uri

Afla unde clientii sunt rasplatiti cu premii de peste 200 000 de LEI

Anul 2011 reprezinta pentru BILLA Romania implinirea a 12 ani de existenta pe piata din Romania. Acest eveniment este sarbatorit printr-o ampla campanie aniversara, care se desfasoara intre 15 septembrie si 26 octombrie, sub sloganul „BILLA da valoare cumparaturilor tale!”.

Comunicat de presa:

Anul 2011 reprezinta pentru BILLA Romania implinirea a 12 ani de existenta pe piata din Romania. Acest eveniment este sarbatorit printr-o ampla campanie aniversara, care se desfasoara intre 15 septembrie si 26 octombrie, sub sloganul „BILLA da valoare cumparaturilor tale!”.

De 12 ani, de cand suntem pe piata, am incercat sa le oferim clientilor nostri cele mai bune servicii. Am mizat tot timpul pe produse proaspete, calitative si pe cele mai avantajoase oferte. De aceea, campania BILLA da valoare cumparaturilor tale a fost gandita special pentru ei. Pana pe 26 octombrie, toti cei care aleg sa cumpere din oricare dintre magazinele BILLA vor putea beneficia de preturi promotionale si oferte speciale, dar si de premii interesante. Ne dorim ca aceasta luna sa fie o perioada in care sarbatorim alaturi de clientii nostri cei 12 ani de existenta pe piata din Romania”, a declarat Sabin Fane, Director de Marketing BILLA Romania.

Clientii BILLA trebuie sa urmeze un mecanism foarte facil, pentru a se putea numara printre castigatorii campaniei aniversare. Astfel, pentru fiecare 30 lei cheltuiti in magazinele BILLA, clientii primesc cate un Banut Aniversar. La strangerea a sase Banuti Aniversari si lipirea acestora pe talonul de participare, clientii primesc garantat un bon valoric de cumparaturi in valoare de 10 lei! In plus, clientii pot participa la Marea Tombola Aniversara unde pot castiga Marele Premiu: un Volkswagen Passat si celelalte premii puse in joc: 12 LED 3D Samsung, 12 iPAD 2, 12 combine frigorifice Whirpool, 12 biciclete si 12 seturi TEFAL, Hranitor si Delicios

Pe langa acesta campanie aniversara, clientii beneficiaza si de numeroase oferte promotionale la produsele din magazin.


REWE International AG
este liderul de piata in Austria pe sectorul de produse alimentare si de drogherie si unul dintre cei mai mari angajatori din tara. La nivel international REWE International AG are un numar total de 65.692 angajati care lucreaza in aproximativ 3.600 de magazine. In anul 2008 cifra de afaceri a companiei a crescut la 10.93 miliarde de euro.

Compania este parte a REWE Group unul dintre cele mai importante grupuri din Europa care activeaza in retail si turism. In prezent, 320.000 de angajati lucreaza in cadrul REWE Group in 16 tari europene, iar cele aproximativ 15.000 de magazine au generat o cifra de afaceri de peste 50 miliarde de euro.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.