Setari Cookie-uri

belVita Start demareaza proiectul Mic Dejun 2.0 pe Facebook

belVita Start, singurii biscuti special creati pentru micul dejun de pe piata din Romania, demareaza astazi un nou proiect neconventional: o carte despre cultura micului dejun, care include retete, curiozitati si obiceiuri legate de prima masa a zilei, informatii nutritionale utile despre alimentele cele mai folosite la micul dejun si multe altele.

Continutul nutritional al retetelor furnizate de catre fanii belVita pe durata campaniei va fi analizat de catre dr. Corina Zugravu, pentru a include in cartea Mic Dejun 2.0 propuneri care ofera aportul recomandat de 20-25% din cantitatea zilnica de calorii necesara unui adult.

“Consider initiativa BelVita Start binevenita si cred ca, prin intermediul acestui proiect, vom putea, furniza informatii utile pentru toti consumatorii care isi doresc sa inceapa ziua cu o masa echilibrata si sanatoasa, care sa ii ajute sa raspunda provocarilor vietii moderne, cum ar fi lipsa timpului ” a declarat Corina Zugravu.

Campania se va desfasura exclusiv pe Facebook timp de 4 saptamani, pe parcursul carora fanii belVita Start vor putea contribui cu materiale care pot fi incluse in cartea Mic Dejun 2.0, fie ca este vorba de propunerea unor retete, de furnizarea unui raspuns la intrebari sau de folosirea unei aplicatii dedicate.

belVita Start sunt biscuiti deliciosi, crocanti, special creati pentru a fi parte a unui mic dejun echilibrat si sanatos. Facuti din cereale integrale, bogati in cereale, sunt o sursa de fibre si contin vitamine si minerale. Consumati ca parte a unui mic dejun echilibrat, cum ar fi alaturi de o cafea cu lapte si un fruct, este dovedit clinic ca elibereaza treptat carbohidrati timp de 4 ore, pentru a mentine consumatorii in forma intreaga dimineata.
Belvita

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.