Setari Cookie-uri

Nivea Visage Q10 Plus - secretul tenului tau pentru prevenirea si reducerea ridurilor

Produsele din gama NIVEA VISAGE Q10 Plus se adreseaza femeilor care au peste 30 de ani si folosesc cel mai de pret secret al tenului - coenzima Q10 - pentru a preveni si reduce ridurile, intr-un mod cu adevarat eficient.

Comunicat de presa

Coenzima Q10 Daca tenul tau ar putea alege, ar opta pentru Q10!

Coenzima Q10 reprezinta secretul tineretii tenului. Aceasta se gaseste in mod natural in celulele pielii, avand un rol dublu, atat antioxidant, cat si energizant. Produsele din gama NIVEA VISAGE Q10 Plus se adreseaza femeilor care au peste 30 de ani si folosesc cel mai de pret secret al tenului - coenzima Q10 - pentru a preveni si reduce ridurile, intr-un mod cu adevarat eficient.

Ne dorim ca pielea noastra sa fie frumoasa la orice varsta, iar produsele de ingrijire a tenului sunt cele care trebuie sa ii respecte fiecare nevoie, in functie de varsta”, ne-a povestit dr. Claudia Teodorescu, expert dermatolog NIVEA. „Rutina de ingrijire a tenului este cu atat mai importanta dupa 30 de ani, cand tenul nostru incepe sa aiba nevoie de produse ce lupta impotriva ridurilor. Incepand cu aceasta varsta, se recomanda respectarea unui regim complet de ingrijire antirid, prin folosirea unor creme speciale pentru zi, noapte si pentru pielea din jurul ochilor”, a adaugat aceasta.

Citește și:
Regim complet de ingrijire antirid NIVEA VISAGE Q10 Plus

Expert in ingrijirea pielii, NIVEA VISAGE Q10 Plus, lupta eficient impotriva ridurilor. Coenzima Q10 actioneaza in straturile de profunzime ale pielii, prin activarea celulelor, ceea ce duce la imbunatatirea structurii acesteia.

Gama NIVEA VISAGE Q10 Plus include produse antirid pentru toate nevoile tenului: de la hidratare pe timpul zilei cu crema de zi antirid NIVEA VISAGE Q10 Plus, la regenerare pe timpul noptii cu crema de noapte antirid NIVEA VISAGE Q10 Plus si pana la ingrijirea speciala a pielii sensibile din jurul ochilor cu ajutorul cremei de ochi antirid NIVEA VISAGE Q10 Plus.
Gama de zi Nivea Visage Q10 Plus

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.