Setari Cookie-uri

A inceput sarbatoarea Dansului Contemporan: eXplore dance festival

eXplore dance festival este unul dintre cele mai valoroase festivaluri din tara, iar de anul acesta, festivalul primeste o pregnanta valoare europeana, datorita recunoasterii Comisiei Europene, care isi ofera sprijinul pentru organizarea acestui eveniment.

O prezenta aparte in cadrul festivalului a avut-o Pieter Van Den Bosch (Belgia). Artistul a realizat in curtea interioara a Muzeului Taranului Roman o instalatie special conceputa pentru acesta locatie - electroluminescent wire.
Pieter van den Bosch

Pieter Van den Bosch a absolvit programul de studii in domeniul performance-ului la Maastricht (Olanda). In ultimii ani in care a frecventat academia a obtinut diploma de pirotehnist, specializandu-se in explozii in fata publicului. In 2010 a lucrat ca rezident la Station Noord, Olanda. Creatia lui se concentreaza pe explozii, foc si lumina.

Van den Bosch sustine in cadrul eXplore dance festival #6 un workshop pentru publicul larg in care va arata cum poti, cu anumite produse cumparate din supermarket, sa construiesti mici structuricare produc lumina sau foc.

Pentru detalii legate de spectacole, filme si workshopuri va rugam sa consultati site-ul www.exploredancefestival.ro


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.