Setari Cookie-uri

Pink Paradise a fost desemnat drept cel mai frumos trandafir al anului 2011

Pink Paradise este un trandafir cu flori mari de aproximativ 30 de petale. In afara de culoarea stralucitoare de roz, trandafirul Pink Paradise uimeste prin parfumul extraordinar si rezistenta foarte buna la maladii.

Comunicat de presa

La concursul international desfasurat in iunie la Lyon, in Franta, Pink Paradise a castigat premiul 1, fiind considerat cel mai frumos trandafir frantuzesc al anului 2011 (Maurice Carron Prize for Most Beautiful French Rose). Trandafirul poate fi achizitionat in Romania de la FamousRoses.eu
https://www.famousroses.eu/ro/pink-paradise.html .

Trandafirii de renume mondial de la Delbard participa la competitii in intreaga lume, concursuri agreate de World Federation of Rose Societies care reuneste asociatii din 40 de tari, inclusiv din Romania. De-a lungul anului au loc concursuri in intreaga lume, o lista completa a acestora fiind disponibila aici: https://www.worldrose.org/trials/trialdates.asp .

Concursul din Franta, de la Lyon, are loc anual si este organizat de catre Societe Francaise des Roses, membra si ea a World Federation of Rose Societies. 2011 a marcat ce-a de-a 81-a editie a concursului.

Citește și:

trandafir Pink Paradise este un trandafir cu flori mari de aproximativ 30 de petale. In afara de culoarea stralucitoare de roz, trandafirul Pink Paradise uimeste prin parfumul extraordinar si rezistenta foarte buna la maladii.

FamousRoses.eu https://www.famousroses.eu/ va asteapta pe site si cu o oferta speciala. Astfel, pentru comenzile mai mari de 10 butasi facute pana pe 10 octombrie, FamousRoses.eu ofera un trandafir cadou.

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.