Setari Cookie-uri

Noul aparat de barbierit electric AquaTouch

Philips lanseaza pe piata romaneasca aparatul de barbierit electric Philips AquaTouch - unicul aparat pentru barbierit umed si uscat, complet rezistent la apa, ce poate fi folosit si sub dus.

Comunicat de presa

Philips lanseaza pe piata romaneasca aparatul de barbierit electric Philips AquaTouch - unicul aparat pentru barbierit umed si uscat, complet rezistent la apa, ce poate fi folosit si sub dus. Creat pentru barbatii care isi doresc prospe
timea barbieritului umed (cu spuma sau gel) sau confortul celui uscat, fara taieturi, Philips Aqua Touch permite un barbierit fin si confortabil, asigurand protectia pielii.

In fata oglinzii Cercetarile efectuate de Philips arata ca majoritatea barbatilor intre 20 si 40 de ani nu stiu ca barbieritul electric poate fi si umed sau nu cunosc beneficiile extraordinare pe care acesta le aduce pielii lor. De asemenea, conform cercetarilor, exista din ce in ce mai multi barbati care folosesc o combinatie de aparate de ras electrice si lame pentru a obtine aspectul dorit. Philips intelege importanta pe care barbatii o acorda barbieritului perfect care poate fi obtinut cu lamele traditionale, dar a identificat si riscurile aferente de taieturi neplacute care pot fi cauzate de acestea, inclusiv roseata vizibila si iritatii. Philips AquaTouch a fost creat tinand cont de aceste aspecte, fiind atat de bland cu pielea la folosirea umeda incat poate realiza un barbierit excelent, afectand pielea mai putin decat o lama obisnuita.

Citește și:

Aparatul este complet rezistent la apa si optimizat pentru a fi utilizat cu gel sau spuma de ras pentru un confort superior si iritatii minime ale pielii, datorita dispozitivului de etansare inclus - Aquatec. Philips AquaTouch este dotat cu invelisuri de protectie rotunjite cu frecare redusa, care se adapteaza automat la liniile fetei. Functia Super Lift & Cut ajuta la ridicarea firelor de par de pe suprafata pielii inainte de a le taia pentru a garanta un barbierit perfect. In plus, aparatul beneficiaza de sistem DualPrecision, care are sloturi pentru a taia firele normale sau mai lungi si gauri care taie chiar si firele foarte scurte. Pentru barbatii care isi doresc un barbierit rapid, noul AquaTouch poate fi folosit si in mediu uscat.
Philips Aqua Touch

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.