Setari Cookie-uri

Noul aparat de barbierit electric AquaTouch

Philips lanseaza pe piata romaneasca aparatul de barbierit electric Philips AquaTouch - unicul aparat pentru barbierit umed si uscat, complet rezistent la apa, ce poate fi folosit si sub dus.

Noul Philips AquaTouch AT890 are dispozitiv de tundere pop-up pentru finisarea mustatii sau a perciunilor. Durata de incarcare completa este de o ora, 50 de minute de utilizare fiind suficiente pentru aproximativ 17 utilizari. Pentru cazuri de urgenta, aparatul se incarca rapid, in 3 minute, pentru o singura utilizare.

„AquaTouch se adreseaza barbatilor, intre 20 si 40 de ani, care isi exprima propria personalitate prin aspectul lor. Pentru ei, siguranta si confortul pielii in materie de barbierit reprezinta una dintre principalele griji. Introducand AquaTouch in rutina de barbierit umed, speram ca barbatii vor opta pentru barbieritul perfect, fiind increzatori in faptul ca nu trebuie sa faca niciun compromis cu privire la siguranta pielii”, a spus Oana Tanasescu, Lead Senior Marketing Manager Philips Romania CL.

Citește și:

Dupa cum reiese din cercetarile initiale, utilizatorii de lame apreciaza barbieritul electric umed si declara ca ar introduce AquaTouch in rutina lor de barbierit. Philips doreste sa le ofere barbatilor libertatea de a se „exprima in fiecare zi”, inspirandu-i si permitandu-le sa faca acest lucru prin noua gama de produse de ingrijire pentru barbati.

Pe piata romaneasca sunt disponibile urmatoarele modele Philips AquaTouch: AT890 si AT750.

Preturi:

Noul aparat de barbierit electric Philips AquaTouch AT890 – 419 lei

Noul aparat de barbierit electric Philips AquaTouch AT750 – 319,9 lei

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.