Codecs propune primele cursuri dedicate industriei modei din Romania

Cursurile artcademy sunt structurate pe doua etape - Fundamentals of Fashion (primul nivel) si Fashion Marketing and Design (al doilea nivel).

Comunicat de presa

CODECS, impreuna cu L'Institut Superieur Specialise de la Mode din Paris (MOD'SPE Paris), lanseaza artcademy, un nou concept de studii superioare dedicate industriei modei din Romania. Programul oferit de MOD'SPE Paris este primul semn al consolidarii acestei industrii, oferind in premiera in tara noastra cursuri certificate international in domeniu.
artacademy

Programul se adreseaza persoanelor interesate sa dobandeasca o calificare in domenii precum styling, fashion buying, fashion marketing, fashion/network coordinating, visual merchandising, product/ brand management, jurnalism de moda sau design, dar si tuturor celor interesati de moda.

Cursurile artcademy sunt structurate pe doua etape - Fundamentals of Fashion (primul nivel) si Fashion Marketing and Design (al doilea nivel). Fiecare curs se desfasoara pe durata unui an academic si se finalizeaza cu cate o saptamana de studii si practica la Paris.

Retail jobs

Curricula artcademy este structurata astfel incat sa poata oferi o aplicabilitate imediata a subiectelor studiate, prin studii de caz si prin interactiunea cu lectorii MOD’SPE – reprezentanti ai unor companii de marca din industria franceza a modei. Interactiunea cu lectorii asigura transferul de experienta practica si, mai mult decat atat, conecteaza cursantii la centrul mondial al modei, Parisul.

„Industria modei nu inseamna doar design si prezentari de moda, ci reprezinta un business care poate fi rentabil daca oamenii implicati au cunostintele specifice de fashion marketing, merchandising, vanzari, buying, etc. In contextul economic actual, daca ne dorim sa ramanem competitivi pe aceasta piata, aparitia brandurilor de moda romanesti este primul pas spre o normalizare a pietei de moda din Romania. Insa aptitudinile de business specifice sectorului de fashion sunt absolut esentiale pentru succesul acestor intreprinzatori. O educatie adecvata reprezinta avantajul necesar pentru a deveni un adevarat profesionist, intr-o lume plina de neprevazut” declara Anca Bartha, Director Fashion Business School artcademy, MOD’SPE Alumnus.

Pentru inscrieri si informatii despre artcademy, un consultant CODECS va sta la dispozitie la sediul din str. Agricultori, nr. 37-39, la telefon: 021.252.51.82/ 3/ 4 sau e-mail: office@artcademy.ro.

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri