Mii de zambete pentru 10 ani de Telefonul Copilului

Mii de zambete pentru 10 ani de Telefonul Copilului

Pentru a marca momentul aniversar, Asociatia Telefonul Copilului si Romtelecom lanseaza o invitatie catre toti copiii, sa li se alature pentru realizarea unei fotografii record cu cele mai multe zambete de copii fericiti

Copil la telefonAsociatia Telefonul Copilului si Romtelecom aniverseaza zece ani de parteneriat in operarea liniei gratuite destinate protectiei drepturilor copiilor in Romania. Bilantul este impresionant: numarul 116 111, oferit gratuit de Romtelecom, a inregistrat aproape 1,7 milioane de apeluri. Dintre cazurile inregistrate de Asociatia Telefonul Copilului si predate catre autoritati, peste 30.000 au fost solutionate in favoarea copiilor.

Pentru a marca momentul aniversar, Asociatia Telefonul Copilului si Romtelecom lanseaza o invitatie catre toti copiii, sa li se alature pentru realizarea unei fotografii record cu cele mai multe zambete de copii fericiti: in data de 11 octombrie 2011, incepand cu ora 12:00, la Arenele Romane. Instantaneele, simbolizand de fapt bucuria care ar trebui sa fie starea normala a copiilor, vor fi surprinse de „ochiul” a doi fotojurnalisti. Inainte de fotografiere, copiii participanti se vor bucura de un spectacol de pantomima cu trupa Passepartout, urmat de iluzionism si dans.

Evenimentul este deschis tuturor scolilor din Bucuresti. Orice cadru didactic interesat isi poate inscrie elevii online, pe site-ul Asociatiei Telefonul Copilului, www.telefonulcopilului.ro.

Zece. Nota maxima la scoala, una dintre primele bucurii ale unui copil, ale unei mame. Zece ani, varsta la care un copil incepe sa inteleaga cu adevarat realitatile din jurul sau. Zece minute este pauza intre doua ore de scoala. Zece minute la Telefonul Copilului iti pot schimba viata. Marcam, alaturi de Romtelecom, un deceniu de lupta, de povesti triste devenite povesti fericite. Zece este, pentru totdeauna, cifra noastra preferata. Nota zece pentru colegii nostri, asistenti sociali si psihologi, care schimba vieti in fiecare zi. Zece pentru Romtelecom, care ne-a sustinut si ne sustine de atatia ani. Zece pentru toti cei care ne apeleaza si au curajul sa ceara ajutor. Nota zece", a declarat Catalina Florea, Director Executiv al Asociatiei Telefonul Copilului.

”Lucrurile in urma carora poti sa te uiti cu bucurie si cu sentimentul ca ai facut ce trebuia sunt cele mai valoroase si ne bucura ca Romtelecom a putut contribui la cauza copiilor din Romania. Nu multi pot vorbi despre un parteneriat de 10 ani, iar Romtelecom a fost de la inceput alaturi de Asociatia Telefonul Copilului si de o cauza pe care nu a obosit nici o clipa sa o sustina,” spune Cristina Popescu, Director Comunicare Romtelecom.

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri