HTC a sarbatorit alaturi de celebritati lansarea telefonului HTC Sensation XL

HTC a sarbatorit alaturi de celebritati lansarea telefonului HTC Sensation XL
Kudika
10 Octombrie 2011

HTC a sarbatorit lansarea telefonului HTC Sensation XL cu Beats Audio printr-o petrecere la care au luat parte celebritati din industria muzicala recunoscute la nivel international.

Comunicat de presa

HTC a sarbatorit lansarea telefonului HTC Sensation XL cu Beats Audio printr-o petrecere la care au luat parte celebritati din industria muzicala recunoscute la nivel international. Legendarul rapper, cantaret, actor si producator a venit din Statele Unite pentru antrenarea publicului prezent la clubul Roundhouse, in Londra. Acesta a fost sustinut de o serie de invitati speciali, intre care beat-boxer-ul Beardyman si nominalizatii la Q Award: Nero, superstarul Martin Solveig, DJ-ul si producatorul olandez Fedde Le Grand, DJ-ul cu influente house Dirty South si senzatia Electro House Zedd.

Celebritatile au fost la inaltime pentru aceasta sarbatoare cu ocazia lansarii telefonului HTC Sensation XL cu Beats Audio si s-au bucurat de concertul extraordinar pus in scena. VIP-uri precum Lady GaGa, Cheryl Cole, Dr. Dre si Dynamo au gustat cocktail-urile speciale cu pepene verde si chilli, patiseria cu chorizo si paprika si s-au distrat la reprezentatiile de magie si hipnoza ale lui Damien O’Brien.

VIP-urilor din Statele Unite si din Marea Britanie li s-au alaturat fani ai marcii HTC, care s-au adunat inca din timpul dupa-amiezei pentru a fi aproape de star-uri si de telefoanele HTC Sensation XL.

Musafirilor li s-a prezentat in exclusivitate noul telefon HTC Sensation XL, pe care l-au putut testa in premiera. Telefonul masoara oar 9,9 mm grosime vine cu un ecran enorm de 4,7 inch, o camera foto de 8 MP cu obiectiv superangular f/2.2 de 28mm, iar punctul forte al telefonului sta in includerea tehnologiei Beats Audio pentru oferirea unei experiente muzicale, vizuale si de jocuri cu totul extraordinara, Sensation XL fiind un dispozitiv dedicat divertismentului complex. Telefonul include in pachet castile ultrausoare UrBeats™, concepute exclusiv pentru integrarea cu profilul audio Beats al dispozitivului, astfel incat utilizatorii beneficiaza de cea mai fidela experienta audio.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri