S-a deschis primul concept store din Bucuresti dedicat copiilor!

S-a deschis primul concept store din Bucuresti dedicat copiilor!
Kudika
10 Octombrie 2011

Pink & Blue gazduieste colectii deosebite de haine si incaltaminte ale unor branduri internationale de lux precum Laura Biagiotti, Gianfranco Ferre, Scervino Street, Ferrari, Gas si Beverly Hills Polo Club, adresate atat nou nascutilor, cat si copiilor cu varste pana la 12 ani.

Comunicat de presa

Pink & Blue gazduieste colectii deosebite de haine si incaltaminte ale unor branduri internationale de lux precum Laura Biagiotti, Gianfranco Ferre, Scervino Street, Ferrari, Gas si Beverly Hills Polo Club, adresate atat nou nascutilor, cat si copiilor cu varste pana la 12 ani. Tinutele sunt fabricate de renumitul grup italian Mafrat, producatorul de haine pentru copii cu cea mai lunga traditie la nivel european.

Noutatea adusa de Pink & Blue pe piata de profil este colaborarea cu designeri romani care vor crea linii de vestimentatie si accesorii speciale, destinate copiilor.

Astfel, magazinul va prezenta colectiile de toamna – iarna semnate Rhea Costa si Malvensky Team, carora li se va alatura Wilhemina Arz cu o colectie speciala de Sarbatori.

Brandul local de incaltaminte Nalia Varam propune combinatii elegante de texturi si culori.

Kit-urile speciale pentru botez semnate Marcella completeaza noutatile cu care vizitatorii sunt intampinati la Pink & Blue.

Pink & Blue introduce in Bucuresti conceptul de magazin de copii cu design chic si atmosfera primitoare, oferind in acelasi timp un spatiu de joaca generos in care sunt organizate periodic ateliere de creatie si seri de povesti. Copiii sunt intampinati in fiecare zi cu jucarii, desene animate si prajituri de casa.

Adresa Pink & Blue: Bucuresti, str. Putul lui Zamfir nr. 26 (zona Dorobanti).

Tel: 021.230.20.42

Program luni-vineri: 10.00 – 20.00; sambata: 11.00-17.00

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri