Setari Cookie-uri

O toamna inspirata de Beko Smart Blue

Cu o tehnologie neobisnuit de ingenioasa, masina de spalat vase Beko Smart Blue, iti pune la dispozitie o serie de programe de spalare care se adapteaza cu usurinta oricarui stil de viata.

Comunicat de presa

Magia stropilor de ploaie, joaca vantului din parul tau sau norii pufosi de pe cer au devenit toamna aceasta sursa ta de inspiratie. Te-ai jucat in parc cu frunzele aurii, ai inlocuit miscarea de dimineata cu un dans energic si te-ai lasat vrajita de o carte buna, pana tarziu in noapte.

masina de spalat Beko Beko iti dezvaluie tainele toamnei printr-un produs inovator care te scapa de grija curateniei si iti ofera mai mult timp liber, doar pentru tine. Cu o tehnologie neobisnuit de ingenioasa, masina de spalat vase Beko Smart Blue, iti pune la dispozitie o serie de programe de spalare care se adapteaza cu usurinta oricarui stil de viata.

Datorita programului Extra-Hygiene, masina Smart Blue asigura o curatare perfecta si o igienizare impecabila, prin distrugerea bacteriilor si microorganismelor in proportie de 99,99%. Daca esti in graba, selecteaza programul Quick&Clean pentru mai multa eficienta, iar pentru spalarea sticlei delicate si a portelanului, simultan cu vasele foarte murdare, selecteaza programul Active Wash si vei beneficia de o curatare eficace si in deplina siguranta pentru vasele tale.

Citește și:

In plus, pe langa functiile speciale, masina de spalat vase Beko Smart Blue se remarca printr-un design inovator cu muchii fatetate si display electronic, eficienta si volumetrie sporita, ce asigura o experienta totala a confortului si elegantei.

Lasa-te sedusa intr-un vis de toamna, in care timpul este aliatul tau.
Beko Smart Blue DFN 6833
CARACTERISTICI
Clasa energetica: A+
Eficienta de spalare: A
Eficienta de uscare: A
Consum apa(l): 10
Consum energetic(kWh): 0.94
Nivel de zgomot(db): 45
Dimensiuni (HxLxA): 85x59.8x57 cm
Capacitate (numar seturi): 13
Durata program (min): 30-171
Afisaj electronic LCD
PERFORMANTA

Indicator clatire suplimentara: mecanic

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.