Filmul si teatrul fuzioneaza la ShortsUP, pe 23 octombrie

Filmul si teatrul fuzioneaza la ShortsUP, pe 23 octombrie
Kudika
11 Octombrie 2011

ShortsUP, proiectul prin care scurtmetrajele prind viata si D'AYA, compania independenta de teatru fondata de regizoarea Chris Simion isi unesc fortele pentru un eveniment fara precedent: “"Adevar sau Provocare".

Comunicat de presa

Adevar sau ProvocareInfidelitatea vazuta prin 12 povesti scurte in teatru si film da nastere unui experiment de arta contemporana fara reteta. ShortsUP, proiectul prin care scurtmetrajele prind viata si D'AYA, compania independenta de teatru fondata de regizoarea Chris Simion isi unesc fortele pentru un eveniment fara precedent: "Adevar sau Provocare". Acesta are loc duminica, 23 octombrie de la 19.00 la MNAC (Muzeul National de Arta Contemporana din cadrul Palatului Parlamentului).

Filme scurte premiate despre infidelitate si tablourile piesei "Ce ne spunem cand nu ne vorbim" (regia Chris Simion) isi vor da replica pentru a compune un happening neconventional, in premiera in Romania. Filmul si teatrul vor anula granitele si vor compune o reprezentatie eclectica, dar cu acelasi suflu: urban, apropiat de trairile si nedumeririle cuplurilor contemporane.

Vinovatia, regretul si iertarea sunt doar o parte dintre necunoscutele care nuanteaza si fac imposibila aplicarea de etichete, cand vine vorba de iubire. Iar minciuna si adevarul nu mai par atat de simple si de “alb-negru” intr-un cuplu. Si totusi… Ai inselat sau nu ai inselat? Personajele, vinovate sau inocente, in film sau in teatru, isi vor sustine pledoariile duminica, pe 23 octombrie, la “Adevar sau Provocare”. Din distributia piesei fac parte Cristi Iacob, Ilinca Goia, Vitalie Bichir si Gabriela Iacob. Informatii detaliate despre filme puteti gasi pe www.shortsup.ro.

Evenimentul marcheaza inceperea sezonului 2011 – 2012, prin care ShortsUP readuce in atentie cele mai valoroase scurtmetraje din lume intr-o platforma de expunere unica, ce imbina filmul scurt cu artele conexe cinematografiei.

Biletele se vor pune in vanzare inainte de eveniment, la MNAC, Palatul Parlamentului.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri