Setari Cookie-uri

Kraft Foods lanseaza: Milka Snax

Kraft Foods Romania, lider pe piata de ciocolata, lanseaza Milka Snax, un nou segment in categoria de ciocolata, care ofera ocazii de consum noi pentru piata din Romania.

Milka Lila Stars Snax Milka, “cea mai fina tentatie din Alpi”, este cea mai puternica marca de ciocolata din Europa, usor de recunoscut prin ambalajul mov si simbolul vacutei. In Romania, Milka este un simbol al calitatii pentru peste o treime dintre consumatorii de ciocolata. Conform studiilor GfK, peste 90% dintre romani cunosc aceasta marca, aproape 40% dintre consumatori considera ca Milka este cea mai fina ciocolata.

„De la simboluri globale la favorite locale, marcile noastre sunt usor de recunoscut pentru oamenii din intreaga lume. Milka este marca de ciocolata numarul 1 in Romania, un loc fruntas castigat in mintea si inima consumatorilor romani de-a lungul timpului. Inspiratia noastra vine de la consumatori … le ascultam dorintele, invatam si inovam pentru a crea produse ce se potrivesc stilului lor de viata”, completeaza Nicoleta Florescu.

Citește și:


Kraft Foods produce ciocolata Milka din anul 1901, cand compania Suchard, cea care avea sa devina mai tarziu Kraft Foods, a lansat un sortiment de ciocolata produs printr-o noua formula de amestecare a laptelui din Alpi cu boabe de cacao – de unde si numele Milka (milch si kakao).

Vizionare placuta


Kudika
12 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.