Participa la Testul Antiperspirant pe pagina de Facebook Rexona!

Participa la Testul Antiperspirant pe pagina de Facebook Rexona!
Kudika
12 Octombrie 2011

Intra pe pagina de Facebook Rexona, www.facebook.com/rexona.women.ro, si participa la Testul Antiperspirant Rexona pentru a simti protectia activa a noului Rexona 48H indiferent de locatie sau activitate.

Comunicat de presa

Jojo, imaginea RexonaTesteaza eficienta deodorantului nr.1 in lume si castiga premii pentru stilul tau activ! Te asteapta o racheta de tenis Head, o geanta de voiaj Samsonite si produse Rexona pentru tot anul!

Ce trebuie sa faci? Intra pe pagina de Facebook Rexona, www.facebook.com/rexona.women.ro, si participa la Testul Antiperspirant Rexona pentru a simti protectia activa a noului Rexona 48H indiferent de locatie sau activitate.

Deodorant RexonaNoua formula Rexona beneficiaza de tehnologia Motion Sense™ System, special dezvoltata pentru a raspunde in mod natural la miscarile corpului tau, indiferent ca esti la birou, shopping sau jogging. Microcapsulele eliberate la aplicarea deodorantului antiperspirant Rexona se activeaza la fiecare miscare a bratului si se sparg eliberand parfum proaspat care te protejeaza impotriva mirosurilor neplacute timp de 48 de ore.

Concursul se desfasoara pe http://apps.facebook.com/testulantiperspirant/ in perioada 11-31 octombrie 2011.

Cu protectia activa Rexona 48H simti diferenta!

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri