Magic Food by Restaurant Maxim

Creat pentru a redefini o zona cu farmec a Bucurestiului de altadata - parcul Cismigiu, unde lumea buna iesea odinioara la promenada si savura seri de jazz si piano concert in localuri cochete, restaurantul Maxim se remarca mai ales prin bucataria mediteraneana sub influenta Nouvelle Cuisine.

Comunicat de presa

Marti seara, 11 octombrie, a avut loc evenimentul de prezentare a Restaurantului Maxim. Creat pentru a redefini o zona cu farmec a Bucurestiului de altadata - parcul Cismigiu, unde lumea buna iesea odinioara la promenada si savura seri de jazz si piano concert in localuri cochete, restaurantul Maxim se remarca mai ales prin bucataria mediteraneana sub influenta Nouvelle Cuisine.


Nascut intr-o casa boiereasca, pe strada General Berthelot, nr.44, din dorinta de a oferi alternativa celor care cauta calitate, arome unice, prospetime si servire ireprosabila, Restaurantul Maxim si-a surprins invitatii marti seara prin atmosfera, cadrul elegant si totodata printr-un moment savuros de live cooking si magie, sustinut de gazda evenimentului, Cezar Munteanu, alaturi de Chef de Cuisine Restaurant Maxim, Maria Ungureanu si de magianul Marius Paraschiv.

Retail jobs

moment de magie

Restaurantul Maxim este cel mai bun motiv de evadare intr-o oaza de relaxare si ospitalitate, fiind ideal atat pentru intalniri de afaceri, seri de recitaluri, jazz si pian, cine festive, intruniri si seminarii, cat si pentru cocktail party-uri, botezuri si nunti intime, punanad la dispozitie un interior elegant, intim si primitor. Ceea ce scoate acest spatiu elegant din zona banalului este insasi bucataria si specificul mediteraneean cu influente Nouvelle Cuisine, tehnicile de preparare, ingredientele folosite, 100% naturale, si meniul atent realizat pentru cele mai fine si rafinate gusturi.

preparate delicioase

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri