In jur de 10.000 de bucuresteni au promis ca se vor spala corect pe maini!

In jur de 10.000 de bucuresteni au promis ca se vor spala corect pe maini!

Programul educational Protex "Da o mana de ajutor sanatatii tale! Spala-te pe maini!", dezvoltat in parteneriat cu Crucea Rosie Romana cu ocazia Zilei Mondiale a Spalatului pe Maini (15 octombrie), a culminat cu un eveniment-manifest organizat in pasajul statiei de metrou Victoriei.

Comunicat de presa

Programul educational Protex "Da o mana de ajutor sanatatii tale! Spala-te pe maini!", dezvoltat in parteneriat cu Crucea Rosie Romana cu ocazia Zilei Mondiale a Spalatului pe Maini (15 octombrie), a culminat cu un eveniment-manifest organizat in pasajul statiei de metrou Victoriei. Aici a fost amplasat un panou urias cu toate stickerele in forma de manuta, semnate de peste 5000 de copii din scolile si gradinitele bucurestene unde s-a desfasurat campania, ca un simbol al promisiunii lor ca isi vor pastra mainile curate. Trecatorii, impresionati de gestul celor mici, s-au alaturat initiativei lansandu-si "amprenta" pe panoul Protex. In jur de 10.000 de semnaturi stau marturie a faptului ca bucurestenii si-au luat angajamentul de a se spala corect pe maini in viitor.

Protex la Victoriei

Programul educational Protex "Da o mana de ajutor sanatatii tale! Spala-te pe maini!" a beneficiat de sustinerea Andreei Berecleanu, prezentatoarea principalului jurnal de stiri Antena 1, „Observator 19”, care i-a invatat pe copiii din Scoala Generala 70 tehnica spalatului corect pe maini. “Spalarea mainilor cu apa si sapunpoate fi la fel de importanta ca folosirea antibioticelor si a vaccinurilor, contribuind la protejarea sanatatii fiecaruia dintre noi. Din acest motiv, m-am alaturat cu bucurie initiativei Protex, de a sarbatori 15 Octombrie, Ziua Mondiala a Spalatului pe Maini printr-o campanie educationala desfasurata in scoli si gradinite, menita sa ii invete pe cei mici cum sa se spele corect pe maini.”, a declarat Andreea Berecleanu.

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri