Absolut Vodka lanseaza Absolut Blank in Romania

Absolut Vodka lanseaza Absolut Blank in Romania
Kudika
17 Octombrie 2011

Sub motto-ul "Totul incepe cu un ABSOLUT BLANK", campania este un capitol extrem de provocator pentru acest brand, a carui lume vizuala a fost mereu vibranta si exceptionala.

Comunicat de presa

sticla de Absolut BlankABSOLUT VODKA, prin noua generatie de artisti vizuali, lanseaza acum si in Romania, cea mai recenta miscare globala, in care brandul apare ca un catalizator al energiei creative, cu stil si sofisticare. Sub motto-ul "Totul incepe cu un ABSOLUT BLANK", campania este un capitol extrem de provocator pentru acest brand, a carui lume vizuala a fost mereu vibranta si exceptionala.

Proiectul a debutat in iulie, in Marea Britanie si i-a provocat pe artistii vizuali tineri si non-conformisti sa creeze un univers vizual la fel de neconventional si colorat ca in oricare alta initiativa ABSOLUT. Pentru ca acum, ABSOLUT VODKA, isi transforma sticla iconica in reproduceri din canvas, albe, si le pune la dispozitie artistilor selectati. Ii urmarim cu atentie cum le transforma in piese de arta, pas cu pas, iar rezultatul acestui proces arata tocmai modul in care artistii si creativitatea sunt inspirate de brand.

In Romania, ABSOLUT BLANK inseamna un demers creativ lansat aseara in Bucuresti si care va ajunge si in alte orase mari. Sticla de ABSOLUT a fost impartita in 17 piese, fiecare dintre acestea urmand a fi decorata si pictata de 17 artisti romani, timp de un an.

sticla Absolut BlankPrima piesa a acestui puzzle a fost deja pictata cu ajutorul lui Andrei Pavel, artistul aerograf ales sa creeze chiar in cadrul evenimentului neconventional de lansare al campaniei. El se inscrie astfel printre artistii tineri care au creat deja pentru ABSOLUT Blank : pictori, sculptori, grafferi, regizori sau artisti digitali si creatori de instalatii interactive. De la design-ul graphic jucaus si colorat marca Aesthetic Apparatus, ilustratiile curajoase ale lui Kinsey, sau instalatiile UVA, creatiile ABSOLUT BLANK reunesc deja o varietate de discipline artistice sub un singur credo – totul incepe cu un ABSOLUT BLANK. Simbolul brandului, sticla, devine astfel inca o data terenul lor de joaca.

ABSOLUT BLANK a dat aseara startul creativitatii in toata tara, transformand momentele obisnuite in experiente de exceptie. Ne revedem peste un an, pentru a fi martorii creativitatii artistilor romani inspirati de ABSOLUT VODKA.

Spotul TV oficial ABSOLUT BLANK:

Pagina de Facebook ABSOLUT Romania: https://www.facebook.com/ABSOLUTRomania

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri