Setari Cookie-uri

Colgate-Palmolive si Carrefour au grija de tine si de planeta!

Consumatorii pot afla prin intermediul acestui program educational cum pot economisi apa atunci cand se spala pe dinti, fac dus, se spala pe maini sau spala vasele.

Comunicat de presa

Colgate-Palmolive lanseaza campania educationala "Carrefour si Colgate-Palmolive. Impreuna avem grija de tine si de planeta", in magazinele lantului de hypermarketuri Carrefour. Campania se va desfasura in perioada 14 octombrie -13 noiembrie si isi propune sa educe consumatorii in ceea ce priveste consumul responsabil de apa.

Consumatorii pot afla prin intermediul acestui program educational cum pot economisi apa atunci cand se spala pe dinti, fac dus, se spala pe maini sau spala vasele. Urmand sfaturile Colgate-Palmolive pentru aceste actiuni zilnice, fiecare consumator poate economisi 14600 l de apa cand se spala pe dinti, 19500 l in timp ce face dus, 12000 l cand se spala pe maini si aproximativ 17000 l cand spala vasele. Un comportament responsabil fata de consumul de apa poate duce astfel la economisirea a pana 63100 l de apa anual de persoana.

Citește și:

Mai multe detalii despre solutiile Colgate-Palmolive, precum si despre cantitatea de apa pe care o putem economisi cu fiecare inchidere a robinetului puteti afla din brosurile educationale din hypermarketurile Carrefour pe toata durata campaniei, precum si de pe site-ul oficial www.economisesteapa.ro.

In plus, cei care achizitioneaza produse din portofoliul Colgate-Palmolive (Colgate, Palmolive, Protex si Axion) din Carrefour, in valoare de minim 15 RON, pot castiga instant unul dintre miile de premii oferite in cadrul campaniei. Tot ce trebuie sa faca este sa prezinte bonul fiscal la standurile Colgate-Palmolive, aflate dupa linia caselor de marcat din Carrefour. Mai mult, daca acceseaza www.economisesteapa.ro, consumatorii mai pot castiga prin tragere la sorti unul dintre cele 100 de vouchere in valoare de 150 RON fiecare - valabile pentru cumpararea produselor organice din magazinele Carrefour - sau o excursie pentru doua persoane in Elvetia.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.