Setari Cookie-uri

Despre curajul femeilor din Romania

Avon, prin Campania Respectului, am ales sa lupte alaturi de femeile din Romania impotriva violentei domestice.

Comunicat de presa

Puteti spune cu mana pe inima ca nu stiti niciun caz de violenta domestica?

Ne revoltam cand ceva rau ni se intampla noua sau celor dragi si ne declaram impotriva unui comportament violent. Ne revoltam atunci cand prietena noastra este victima a violentei domestice. De ce nu alegem sa facem acelasi lucru atunci cand vecina de bloc este abuzata? Inchidem ochii, ignoram si mergem mai departe? Avon, prin Campania Respectului, am ales sa lupte alaturi de femeile din Romania impotriva violentei domestice.

Cerem curajul vostru pentru cei care sunt cuprinsi de teama si lipsiti de sprijin. Credem in infinitatea de posibilitati pe care o femeie le are atunci cand alege sa nu suporte violenta domestica si ne propunem cu ajutorul vostru sa le oferim suportul necesar pentru a depasi rusinea de a face publice actele abuzive, teama de partener sau teama de a creste singure copiii.

Bratara Curajului este cel de-al patrulea produs care poarta simbolul infinitului si prin comandarea sa fiecare dintre noi contribuie la strangerea de fonduri destinate campaniei impotriva violentei domestice din Romania.

Bratara, a carei imagine este actrita Reese Winterspoon, este compusa din margele placate cu argint si pietre din acrilic in diverse forme, simbolizand laturile multiple ale personalitatii unei femei puternice.

Bratara Curajului

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.