Setari Cookie-uri

S-a lansat Gabroveni 24 - Fashion. Art. Flowers.

Situat in Centrul Istoric al orasului (str. Gabroveni nr 24), Conceptul Gabroveni 24 a lansat joi, 20 octombrie, cartea celor trei povesti ce te asteapta si pe tine sa le rasfoiesti capitolele: moda, arta si florile.

Comunicat de presa

Situat in Centrul Istoric al orasului (str. Gabroveni nr 24), Conceptul Gabroveni 24 a lansat joi, 20 octombrie, cartea celor trei povesti ce te asteapta si pe tine sa le rasfoiesti capitolele: moda, arta si florile. Urmarind firul epic, vei descoperi un spatiu a!urit care iti propune tinute vintage cu accesorii contemporane asezonate cu sfaturi vestimentare pentru ca tu sa te simti unica, o galerie de arta moderna ce expune tablouri pe panza, fotografii si te ajuta intotdeauna sa realizezi cele mai deosebite cadouri si o ceainarie boema ce se combina perfect cu decoratiuni frantuzite, impreuna cu o florarie cu aranjamente poetice.

petrecere Petrecerea de lansare a fost aromatizata de tema "Anii 1920 vs. 2040, inapoi si in viitor", asa cum le sta bine unor basme atent culese. Curtea interioara a spatiului a prins viata prin proiectiile de imagini care te transportau treptat din lumea tramvaiului tras de cai pana la imaginile futurisite ale unui viitor nu foarte indepartat. Momentele live de pian si vioara au fost armonizate sublim de Mischa Simeonov, initiatorul indraznetului proiect Classic Beat Orchestra, acompaniat la vioara de Sabin Penea (basist si in trupa Timpuri Noi), ambii recunoscuti ca fiind un cuplu de muzicieni cu succes european. Seara a continuat cu un moment de live session mixat de DJ Shurubel, ce a imbinat ideal beat-urile funky cu intreaga atmosfera.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.