Setari Cookie-uri

Vocile Romaniei in recital la Targoviste: Crizantema de Aur 2011

Organizatorii festivalului au pregatit, pe langa recitalurile concurentilor si momente artistice ale unor mari interpreti romani, de la soprana Felicia Filip la un recital de exceptie al tenorilor Vlad Mirita, Florin Georgescu si al baritonului Iordache Basalic.

Loredana Loredana canta la Gala Crizantemei de Aur 2011


Cea de-a 44a editie a festivalul se va incheia sambata, 29 octombrie, cu Gala Laureatilor, unde castigatorii vor culege laurii victoriei. Seara va culmina cu un spectacol de zile mari oferit de Loredana, una dintre cele mai iubite voci feminine ale Romaniei. Lori va sustine la Targoviste recitalul ZARAZA.

Seri de jazz in Pub-ul “CRIZANTEMA”


In holul Casei de Cultura a Sindicatelor va fi recreat un adevarat Pub pentru iubitorii de muzica buna. Aici se vor tine doua recitaluri speciale de jazz. Protagonistii vor fi Dalila Cernatescu si Florin Raducanu intr-un extraordinar concert de romanta – jazz pentru seara de 28 noiembrie si Cari Tibor ce va introduce publicul in fascinanta lume a muzicii de teatru pentru seara zilei de 27 noiembrie.

Crizantema de Aur este cel mai important si cel mai iubit festival dedicat romantei. De 44 de ani, acesta are loc fara intrerupere in Targoviste, fosta Cetate de Scaun a Tarii Romanesti. Festivalul este considerat a fi o emblema a muzicii romanesti si un simbol al culturii si valorilor autohtone. Pe parcursul celor 43 de editii care au avut loc pana acum, personalitati de marca au onorat scena acestui Festival ca invitati, incepand cu artista poporului Ioana Radu, Ileana Sararoiu, Angela Moldovan, Gica Petrescu, Paraschiv Oprea, Ion Luican, Alexandru Arsinel si Stela Popescu. Crizantema de Aur este un festival care de-a lungul timpului a promovat valorile romanesti si cultura muzicala autohtona. Actori de renume au trecut pe acesta scena ca prezentatori: Ilinca Tomoroveanu, Traian Stanescu, Silviu Stanculescu, Mircea Albulescu, Eusebiu Stefanescu, Natasa Rab, Adrian si Adriana Titieni, Stefan Velniciuc, Alexandra Velniciuc si Adrian Paduraru.

Cea de-a 44-a editie a Festivalului Crizantema de Aur este organizata de Primaria Municipiului Targoviste, Consiliul Local Targoviste, Consiliul Judetean Dambovita, Teatrul Municipal si Centrul Judetean de Cultura.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.