Setari Cookie-uri

Milka transforma in realitate gesturile de tandrete ale romanilor

Mesajele castigatoare ce descriu gesturi de tandrete, din primele saptamani de concurs, sunt acum vizibile pe panourile neconventionale din orasele castigatorilor, realizate special pentru a-i indemna si pe ceilalti romani la gesturi de tandrete.

Comunicat de presa

Miile de mesaje tandre inscrise in concursul lansat pe website-ul www.orasultandretii.ro au starnit emotii puternice romanilor, provocandu-i sa isi arate tandretea celor din jur cu mai mult curaj.

Mesajele castigatoare ce descriu gesturi de tandrete, din primele saptamani de concurs, sunt acum vizibile pe panourile neconventionale din orasele castigatorilor, realizate special pentru a-i indemna si pe ceilalti romani la gesturi de tandrete.

Orasul Tandretii

Mesajul trimis de Cristina Giurgea pentru sora sa, Otilia: „Daca in lume nu ar exista carti, le-as scrie pentru tine” a fost desemnat castigator in prima saptamana de concurs. Pentru ca cele doua surori se intalnesc mai rar decit si-ar dori, si cel mai mult in statia de autobuz, Cristina i-a facut o surpriza Otiliei. Mesajul inregistrat pe www.orasultandretii.ro a fost afisat pe o carte supradimensionata, in statia de autobuz din Piata Universitatii, in Bucuresti. Acum prietenii, familia, cunoscutii sau simpli trecatori au aflat cat de apropiate sunt citind mesajul realizat. In plus, deoarece amandoua sunt pasionate de carti, Milka le-a oferit cadou o selectie deosebita cu cele mai interesante aparitii.

Mesajul doamnei Tania Emilia Dumitrache din Ploiesti a fost desemnat castigator in cea de a doua saptamana. Mesajul se adreseaza fiicei sale Ioana “I-as darui fetitei mele cel mai frumos si mai mare ursulet sa il tina la ea tot timpul". Ideea i-a venit cand si-a amintit de copilaria fiicei sale, care de fiecare data cand mergea in magazine si vedea ursuleti de plus mari se uita dupa ei si-i cerea mamei sa ii cumpere unul. Acum mama s-a gandit sa ii daruiasca fiicei sale un ursulet. Mesajul ei a fost afisat pe Bulevardul Republicii, in Ploiesti. Iar deasupra panoului cu mesajul castigator un ursulet mare de plus o asteapta pe Ioana.. Surpriza a fost foarte apreciata de fiica sa, care isi doreste sa ia ursuletul cu ea la facultate, sa ii poarte noroc.

Milka a lansat, un oras virtual care le ofera romanilor ocazia de a-si manifesta tandretea fata de cei dragi, prin postarea unor mesaje cu gesturile tandre pe care le-ar face pentru cineva apropiat. Site-ul este parte componenta a campaniei Milka „Indrazneste sa fii tandru” ce ii provoaca pe europeni sa indrazneasca sa impartaseasca un moment de tandrete cu familia si prietenii, pentru a aduce o nota de emotie in vietile lor.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.