Nescafe Dolce Gusto New Creativa: dorinta ta este indeplinita

Nescafe Dolce Gusto New Creativa: dorinta ta este indeplinita
Kudika
31 Octombrie 2011

Cel mai nou model al gamei NESCAFE Dolce Gusto iti indeplineste orice dorinta, stie ce cafea iti place si o va prepara pentru tine in fiecare zi.

Comunicat de presa

Alege singurul aparat automat care iti programeaza bautura pentru ziua urmatoare

New CreativaExplorare, creativitate si diversitate, pe scurt, "Coffee is not just black" - asta vei spune dupa ce vei testa noul sistem automat NESCAFE Dolce Gusto New Creativa, care iti ofera o experienta incitanta pentru momentele in care iti prepari si savurezi cafeaua. Cel mai nou model al gamei NESCAFE Dolce Gusto iti indeplineste orice dorinta, stie ce cafea iti place si o va prepara pentru tine in fiecare zi.

Cu o tehnologie remarcabila si un design original, NESCAFÉ Dolce Gusto New Creativa te va surprinde cu ecranul LCD care iti permite sa selectezi si prepari bauturile preferate. In plus, presiunea profesionala de 15 bari iti va asigura o cafea perfecta.

Ce inseamna inovatia NESCAFÉ Dolce Gusto New Creativa? Iti poti personaliza retetele de bauturi, alcatui propriul meniu si programa sistemul sa iti prepare bautura dorita a doua zi. Este singurul sistem care stie ce aroma te va delecta in ziua urmatoare.

Ecranul LCD iti prezinta toate cele 15 specialitati de bauturi calde sau reci de la Espresso Barista, Cortado, Latte Macchiato Vanilla, pana la Nestea Ice Tea sau Nesquik. Ai gasit combinatia perfecta? NESCAFÉ Dolce Gusto New Creativa o va tine minte pentru tine si, la selectia specialitatii configurate in meniu, ti-o va prepara. Pentru a face lucrurile si mai simple, iti ofera optiunea de a selecta ora la care bautura sa fie gata, astfel incat te vei bucura de aroma preferata care te va intampina la ora dorita.

“Inovam gama NESCAFÉ Dolce Gusto cu noul model ce foloseste tehnologia de ultima generatie oferindu-le consumatorilor o metoda simpla si inovatoare de preparare a bauturilor. De asemenea, sistemele NESCAFÉ Dolce Gusto sunt singurele aparate de uz casnic care utilizeaza presiunea profesionala de 15 bari, un atribut esential pentru a prepara o cafea cu aroma bogata si crema fina. Cu NESCAFÉ Dolce Gusto New Creativa „Coffee is not just black” pentru ca presiunea unica, varietatea de bauturi si sistemul automat le ofera iubitorilor de cafea o experienta diferita.” afirma Ana Maria Doxan, Business Unit Manager Nestlé Beverages.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri