Dove, partener al Conferintei Nationale de Medicina a Familiei

Dove, partener al Conferintei Nationale de Medicina a Familiei
Kudika
1 Noiembrie 2011

In cadrul standului Dove de la Conferinta Nationala de Medicina a Familiei, cei peste 1800 de medici, studenti si specialisti in domeniu, dintre care peste 900 de medici de familie din intreaga tara, alaturi de reprezentantii Dove s-au convins de faptul ca sapunul-crema Dove este diferit, cu ajutorul unui simplu test de pH.

Comunicat de presa

Citeste si:
10 Sugestii de cadouri pentru femeile din viata ta

Dove sapun-cremaDove stie ca alegerea sapunului potrivit este esentiala pentru o piele sanatoasa si frumoasa. Folosirea frecventa a produselor de spalare agresive duce la distrugerea barierei naturale de protectie a pielii, care devine vulnerabila in fata factorilor externi. Astfel, in calitate de partener al evenimentului „Conferinta Nationala de Medicina a Familiei”, Dove recomanda produse ce curata delicat, hidrateaza si ajuta la mentinerea pH-ului natural al pielii.

Sapunul-crema Dove, cu ¼ crema hidratanta, nu usuca pielea asa cum fac sapunurile obisnuite. Intreaga gama de sapunuri Dove atenueaza aspectul ridurilor fine si curata pielea cu delicatete, fiind recomandat si pentru pielea mai sensibila a fetei. In plus, sapunul-crema Dove Extra Sensitive poate fi utilizat pentru rutina zilnica a bebelusilor, a copiilor si a persoanelor cu afectiuni dermatologice.

standul DoveIn cadrul standului Dove de la Conferinta Nationala de Medicina a Familiei, cei peste 1800 de medici, studenti si specialisti in domeniu, dintre care peste 900 de medici de familie din intreaga tara, alaturi de reprezentantii Dove s-au convins de faptul ca sapunul-crema Dove este diferit, cu ajutorul unui simplu test de pH. Dove are pH neutru si nu inflameaza pielea asa cum o fac sapunurile obisnuite care au un pH alcalin.

Fiecare din cei 1800 de vizitatori ai standului a primit din partea specialistilor Dove sfaturi despre ingrijirea si hidratarea pielii, materiale informative (formula, tehnologii, studii clinice) despre gama de produse destinata ingrijirii pielii de la Dove, cat si sapunuri-crema Dove (Extra Sensitive si Original).

Sapunul-crema Dove este recomandat de medici dermatologi din intreaga lume: Statele Unite ale Americii, Franta, Rusia, Marea Britanie si Romania (Societatea Romana de Dermatologie).

Pentru a te convinge ca frumusetea inseamna ingrijire, te asteptam pe www.facebook.com/dove.
sapunuri Dove

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri