Setari Cookie-uri

Masina de spalat Time Manager de la Electrolux

Masinile Time Manager ofera o gama larga de programe disponibile prestabilite -S de la prespalare, haine delicate si spalare manuala, pana la programul pentru jeans, matase sau calcare usoara.

In plus, gama de masini de spalat Time Manager de la Electrolux permite adaptarea timpului de spalat rufe la programul zilnic al utilizatorilor, care este in continua schimbare. In primul rand, echipamentele din aceasta gama garanteaza o mai mare flexibilitate a timpului de programare, renuntand la programele prestabilite de 1-2 ore si oferind programe variabile chiar si de doar 14 minute. In al doilea rand, Time Manager ofera posibilitatea programarii cu intarziere a orei de incepere, in functie de necesitate. Iar daca spalarea are loc in timpul noptii, masina poate fi setata pe modul de lucru silentions, care implica oprirea fazelor de stoarcere care produc mai mult zgomot.

Printre alte beneficii ale masinilor de spalat Time Manager se numara capacitatea mare si accesul usor de incarcare, datorat deschiderii ample a tamburului. Cu o capacitate interioara de pana la 8 kg, echipamentul permite obtinerea mult mai multor rufe curate dintr-o singura spalare. Astfel, folosind masina la intregul sau potential, costurile de energie si de apa vor fi vizibil optimizate. Totodata, datorita spatiului suplimentar, masina poate spala cu usurinta articole voluminoase, cum ar fi paturile.
Time Manager


Mai mult decat atat, Time Manager beneficiaza de o tehnologie digitala moderna. Afisajul LCD, intuitiv si usor de utilizat, prezinta toate informatiile necesare: optiunile, setarile alese, faza ciclului de spalare etc. Masinile Time Manager ofera o gama larga de programe disponibile prestabilite -S de la prespalare, haine delicate si spalare manuala, pana la programul pentru jeans, matase sau calcare usoara. Programele pot fi personalizate cu usurinta, iar odata setat, oricare dintre acestea poate fi memorat pentru urmatoarele spalari asemanatoare.

Masina de spalat Electrolux Time Manager, modelul Hot&Cold EWH127310W este disponibil in magazinele de specialitate la pretul recomandat de 1.765 lei. Pentru detalii complete despre acest produs, precum si despre gama de masini de spalat Time Manager, va rugam sa accesati www.electrolux.ro.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.