Setari Cookie-uri

Eleganta Silver de la Arctic

Arctic este mereu cu un pas inaintea dorintelor tale si a creat electrocasnice silver care sa aduca acea eleganta rafinata in casa ta.

Comunicat de presa

Dintotdeauna ti-ai dorit sa te remarci printr-o eleganta discreta, atat in ceea ce priveste vestimentatia, cat si in ceea ce priveste stilul caminului tau. Din paleta de culori si nuante, nimic nu pare sa transmita mai bine ceea ce iti doresti cum o face argintiul.

Arctic este mereu cu un pas inaintea dorintelor tale si a creat electrocasnice silver care sa aduca acea eleganta rafinata in casa ta. Combina frigorifica AK386BS+ din noua gama Arctic iti ofera spatiul necesar conservarii alimentelor in timpul iernii, avand o capacitate de 380 l si 3 compartimente congelare, dintre care unul de congelare rapida. De asemenea, datorita Buzzer-ului, esti avertizata sonor cand lasi usa deschisa la frigider si pleci in graba pentru a admira primii fulgi argintii.

Noua gama de electrocasnice de la Arctic include: frigidere si combine frigorifice, masini de spalat rufe si aragazuri, toate categoriile de produse fiind ECO-friendly si POCKET-FRIENDLY pentru ca se incadreaza in clasa de eficienta energetica A+ ce garanteaza un randament sporit cu un consum redus de energie si de apa.

Lasa-te sedusa de eleganta noilor electrocasnice Silver, de la Arctic!


Combina frigorifica Arctic Combina Arctic AK386BS+
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.