Setari Cookie-uri

MOD'SPE Paris a ajuns, oficial, in Romania

Lansarea artcademy a avut loc la Institutul Francez din Bucuresti, eveniment la care a participat Jean Pierre MOCHO, Presedinte MOD’SPE Paris si, din anul 2000, Presedinte al Federation Française du Pret-a-Porter Feminin.

Comunicat de presa

Rene Mardellat si Jean Pierre Mocho Luni, 31 octombrie, L'Institut Superieur Specialise de la Mode din Paris (MOD'SPE Paris) a lansat, oficial, in Romania, programul artcademy - primele cursuri certificate international in domeniul modei. Partenerul roman al MOD’SPE Paris este CODECS, compania cu cea mai bogata traditie in domeniul educatiei de business de la noi din tara.

Dana Rogoz Lansarea artcademy a avut loc la Institutul Francez din Bucuresti, eveniment la care a participat Jean Pierre MOCHO, Presedinte MOD’SPE Paris si, din anul 2000, Presedinte al Federation Française du Pret-a-Porter Feminin. Inainte de a se alatura MOD’SPE Paris, Jean Pierre MOCHO a activat mai bine de 30 de ani in companii precum Christian Dior Lingerie, Givenchy, Carven, Balenciaga si Celine. Alaturi de el, Rene MARDELLAT, Director General MOD’SPE Paris, Radu MIHAESCU, Presedinte si Director General CODECS si Anca BARTHA, Director Fashion Business School artcademy si alumnus MOD’SPE Paris, au vorbit despre un nou concept de studii superioare care se adreseaza industriei modei din Romania.

Programul este structurat pe doua etape - Fundamentals of Fashion (primul nivel) si Fashion Marketing and Design (al doilea nivel). Fiecare curs se desfasoara pe durata unui an academic si se finalizeaza cu cate o saptamana de studii si practica la Paris.

Curricula artcademy
cuprinde materii precum Consumer Behaviour, Sourcing of Fashion Products, International Trade, E-marketing Strategies and E-business, Fashion / Brand Communication, Financial Management, Customer Relationship Management, structurate astfel incat sa poata oferi o aplicabilitate imediata a subiectelor analizate, prin studii de caz si prin interactiunea cu lectorii MOD’SPE Paris. Acestia sunt reprezentanti ai unor companii precum Louis Vuitton, Gucci, Balenciaga, Chanel, Guy Laroche, Armani, Nina Ricci, Yves Rocher, Chantelle, Galeries Lafayette, Etam, Celio, etc. Interactiunea cu lectorii asigura transferul de experienta practica si, mai mult decat atat, conecteaza cursantii la centrul modei, Parisul.

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.