Setari Cookie-uri

Noul ruj Lasting Finish in prima colectie creata de Kate Moss

Acum, Kate si Rimmel au decis sa faca un pas inainte in colaborarea lor, iar supermodelul a dezvoltat prima ei colectie de rujuri, in exclusivitate pentru Rimmel.

Comunicat de presa

Kate Moss si Rimmel formeaza de mult timp cel mai celebru parteneriat din industria de beauty. Impreuna, londoneza tipica si marca de make-up cea mai inovatoare din Londra au redefinit complet notiunile de hip si cool. Acum, Kate si Rimmel au decis sa faca un pas inainte in colaborarea lor, iar supermodelul a dezvoltat prima ei colectie de rujuri, in exclusivitate pentru Rimmel. Iata cea mai asteptata lansare de make-up a anului: Colectia de rujuri Kate Moss Lasting Finish.

Rimmel Lasting Finish Kate s-a indragostit de rujul Rimmel Lasting Finish cu mult timp in urma, ea declarand de altfel ca faimoasa nuanta Heather Shimmer a fost de fapt primul ruj pe care l-a cumparat vreodata. In aceasta incursiune-debut in lumea produselor de make-up, Kate a dat acestui produs-cult o latura senzationala, punandu-i amprenta ei unica fashion si glam. In primul rand, pentru a creste gradul de wow! al colectiei lui Kate, formula legendara a acestui ruj senzual a fost imbogatita cu pulbere de diamant negru. Aceasta formula face ca rujul sa aiba proprietati extraordinare de reflexie a luminii, iar nuantele sa fie mai profunde si mai intense, ceea ce le da puterea unica de a fermeca – asa cum o face si Kate Moss.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.