Setari Cookie-uri

Romania a castigat Argintul la International Trend Vision Award cu Alina Iulia Calin

La New York, Wella Professionals a premiat creativitatea si inovatia in hair design si a desemnat cei mai buni stilisti din intreaga lume. Printre ei se afla si o romanca, Alina Iulia Calin.

Comunicat de presa

Show-ul de coafura si imagine International Trend Vision Award (ITVA) by Wella Professionals a culminat la New York cu o reprezentatie spectaculoasa de moda si stil.

85 de finalisti din 49 de tari au venit in Statele Unite ca sa isi demonstreze talentul si inventivitatea. Ei au participat la una dintre cele doua competitii din cadrul evenimentului International Trend Vision Award: Young Talent si Color Award.

Fiecare concurent dintre cei prezenti la New York a castigat la randul sau finala nationala Trend Vision in tara sa de origine. Si a venit la International Trend Vision Award 2011 sa isi inscrie creatia in intrecerea celor mai talentati stilisti Wella Professionals.

Coafura premiata cu argint Reprezentatii Romaniei la New York au fost Florina Vatafu la Young Talent si Alina Iulia Calin la Color Award. Si surpriza!!! Romania a urcat pe podium si a castigat ARGINTUL la competitia Color Award prin Alina Iulia Calin din Pitesti, Ayo Salon.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.