Lee Cooper accelereaza dezvoltarea pe piata din Romania

Lee Cooper accelereaza dezvoltarea pe piata din Romania
Kudika
7 Noiembrie 2011

Lee Cooper a deschis pana in prezent opt magazine in Romania, dintre care cinci se gasesc in Bucuresti, doua in Constanta si unul in Oradea. Un alt magazin Lee Cooper este planificat sa se deschida pana la sfarsitul anului in Craiova.

Comunicat de presa

Lee Cooper
, celebrul brand britanic de jeans, incepe revitalizarea prezentei pe piata locala si intentioneaza sa isi dubleze numarul de magazine pana in anul 2012.

interior magazin Lee CooperLee Cooper a deschis pana in prezent opt magazine in Romania, dintre care cinci se gasesc in Bucuresti, doua in Constanta si unul in Oradea. Un alt magazin Lee Cooper este planificat sa se deschida pana la sfarsitul anului in Craiova.

“Lee Cooper a fost dintotdeauna foarte popular in randul consumatorilor din Romania prin blugi la moda si la preturi accesibile, de aceea consideram ca printr-o strategie de dezvoltare bine focusata si o echipa de management puternica, brand-ul va avea success si isi va castiga o pozitia in piata intr-o perioada de timp scurta. Pana acum, investitiile totale anul acesta, in piata locala au atins mai mult de 1 milion de euro si nu se vor opri aici”, a declarat Philippe Besadoux, CEO Lee Cooper Romania.

magazin Lee CooperLee Cooper si-a planificat o strategie foarte agresiva pentru deschiderea de magazine din anul 2012, avand intentia de a inaugura inca 10 magazine in toata tara. Strategia de dezvoltare puternica a Lee Cooper dovedeste increderea echipei in potentialul pietei de fashion retail din Romania.

"Suntem siguri ca am luat decizia corecta atunci cand am venit prima oara in Romania, vrem sa folosim aceasta oportunitate si sa crestem sustenabilitatea brand-ului pe piata din Romania. Este o noua oportunitate de afaceri si intentionam sa maximizam potentialul enorm in Romania", a declarat Andy Dunkley, Managing Director Lee Cooper.

Brand-ul Lee Cooper se adreseaza atat femeilor, cat si barbatilor pasionati de moda, care doresc sa fie autentici si iubesc denimul. Compania a demarat recent o campanie de publicitate a carei imagine este Smiley, o vedeta autohtona de calibru.

"Smiley are o imagine pozitiva in Romania, este cool si ne place atitudinea lui non-conformista. In plus, se identifica cu valorile brandului nostru, fiind o potrivire perfecta cu campania noastra de imagine", au adaugat reprezentantii Lee Cooper.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri