Setari Cookie-uri

Vedeta acestei toamne este Feteasca Neagra de la Halewood

Halewood a fost primul producator care a scos din anonimat soiul autohton Feteasca Neagra, cu vinuri pline de rafinament si personalitate destinate celor care iubesc viata, recunosc si apreciaza adevarata calitate.

Private Reserve Feteasca Neagra este un vin invaluit de mister datorita buchetului deosebit ce a luat nastere prin impletirea reusita a fructuozitatii naturale a vinului cu aromele extrase din lemnul de stejar. Vin echilibrat, corpolent, se poate servi alaturi de preparate din vanat, porc, paste cu sos de rosii si branzeturi fine.

Halewood Special Reserve Feteasca Neagra Halewood Special Reserve Feteasca Neagra


Halewood Special Reserve Feteasca Neagra este un vin care nu se lasa “citit” usor, dar il putem descrie ca fiind amplu, catifelat si armonios. Are arome delicate de prune uscate, stafide si note discrete de mirodenii (scortisoara, cuisoare). Se recomanda a fi servit cu preparatele din carne sau ciuperci, friptura sau carne la gratar si cascaval afumat.

Aceste vinuri pot fi achizitionate si online, accesand www.winery-outlet.com, dar si din magazinele Halewood - The Winery Outlet (Bucuresti, Ploiesti, DN1 Breza-Nistoresti, Sinaia, Azuga, Brasov, Targoviste, Urlati si Campulung).

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.